CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Isolatieplaten

3 Aantal producten

Isolatieplaten

Bent u op zoek naar een manier om uw ruimte zowel thermisch als akoestisch te isoleren tegen kou en geluidstrillingen? Dan bieden de isolatieplaten van Wovar de passende uitkomst voor deze klus. De isolatieplaat is gemaakt van PU vlokkenschuim en is speciaal ontwikkeld om geluid te absorberen en kou tegen te gaan. De isolatieplaten kunnen breed toegepast worden, bijvoorbeeld voor het isoleren van plafonds, voorzetwanden en scheidingswanden in combinatie met vezel- of gipsplaten. De isolatieplaten zijn vervaardigd uit gerecycled materiaal, wat ze tot een duurzame keuze maakt.

Bestel deze geluidsisolatieplaten vandaag nog bij Wovar en verzeker u van een geluidsdichte ruimte. Naast onze vaste lage prijs profiteert u eveneens van een razendsnelle levering, ook op zaterdagen. Zijn deze isolatieplaten toch niet helemaal geschikt voor uw klus of bent u benieuwd naar welk isolatiemateriaal wij nog meer aanbieden? Bekijk dan eens onze uitgebreide selectie aan isolatiemateriaal. 

Isolatieplaat monteren

De montage van een isolatieplaat is vrij makkelijk. Meet vooraf de juiste maten van het te isoleren deel op en snij het isolatiemateriaal eenvoudig op maat met behulp van een scherp mes. Vervolgens plaatst u de isolatieplaten door middel van contact- of pastalijm, zoals bijvoorbeeld onze high-tack kit. Zorg ervoor dat u het gehele oppervlakte verlijmt, zodat de isolatieplaten goed stevig vast komen te zitten. Verdeel de lijm bij voorkeur met een lijmkam en niet met een kittuit.

Geluidsisolatieplaten bestellen

Isoleer uw ruimte direct tegen geluidstrillingen en kou met deze isolatieplaten van Wovar. De isolatieplaten van geluidsisolerend vlokkenschuim worden geleverd in pakken van 4 platen en zijn 1000 mm lang, 500 mm breed en 35 mm dik. Met een pak isolatieplaten kunt u dus circa 2m² van isolatiemateriaal voorzien. Bestel ze vandaag nog en profiteer van onze vaste lage prijs tegen een razendsnelle levering. Zo kunt u morgen al beginnen met het isoleren van uw ruimte. Voor zakelijke klanten bieden we bij Wovar extra voordelen wanneer zij zich registreren voor een zakelijk account. Denk hierbij aan extra voordelen als een handig besteloverzicht en een vaste korting op iedere bestelling.