CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Populaire producten

Veelgestelde vragen

Sloten

Bent u op zoek naar hoogwaardige sloten voor uw deuren en ramen? Bij Wovar treft u een uitgebreid assortiment insteeksloten, cilindersloten, oplegsloten, espagnoletsluitingen, veiligheidssloten en kantschuiven aan. Doorgaans leveren wij sloten uit eigen voorraad in heel Nederland en België binnen 24 uur. Onze veiligheidssloten zijn voorzien van een SKG keurmerk wat betekent dat het tot het zwaarste en sterkste sloten behoren op de Nederlandse markt. 

In ons ruime assortiment vindt u ongetwijfeld het type slot welke geschikt is voor uw situatie! Of het nu gaat om een insteekslot voor badkamerdeuren of een oplegslot voor voordeuren, Wovar biedt u een keur aan veiligheidssloten.

Video: Kantschuif monteren

Diverse soorten sloten

Wovar levert een uitgebreide collectie sloten. Hierbij kunt u denken aan insteeksloten, bijbehorende cilindersloten, maar ook aan oplegsloten voor voordeuren en espagnoletten. De diversiteit in ons assortiment maakt het dat u altijd een geschikt slot vindt bij Wovar. Door onze ruime voorraad en snelle levering bent u zeker van de snelheid welke u van ons gewend bent.

Online deurbeslag en sloten kopen

Voor een wc insteekslot met alle benodigde toebehoren bent u bij Wovar aan het juiste adres. De belangrijkste tip welke we u kunnen meegeven bij het uitzoeken van bijpassend deurbeslag is: controleer voor de zekerheid nog even de WC-maat van uw wc deurbeslag indien u kiest voor wc deurbeslag op schild. Overigen maakt dit bij deurbeslag op rozet niet uit, dit past namelijk altijd. De voorplaten zijn afgerond en 174 x 20 mm, hiermee is dit geschikt voor de meeste deuren welke een slotkast hebben ingefreesd. Indien u deze nog moet maken in uw deur bekijkt u onze handige freesmallen.

Zie naast onze wc sloten ook ons wc deurbeslag. Daarnaast levert Wovar ook loopsloten, kastsloten en dag en nachtsloten. Los van deze insteeksloten bent u ook voor andere sluitmiddelen zoals kantschuiven, espagnoletten, cilindersloten en oplegsloten bij ons op het juiste adres! En wat te denken van ons zeer luxe schuifdeursystemen zoals een kastenwand met het schuifdeursysteem kast of zelf een loftdeur maken met onze schuifdeur rails

Insteeksloten voor deuren

Zoekt u degelijke insteeksloten? Wovar verkoopt hoogwaardige insteeksloten voor een scherpe prijs! Insteeksloten worden veel gebruikt voor zowel binnen als buitendeuren. U vindt in ons assortiment onder andere kastsloten, loopsloten of een dag en nachtslot. Maar ook wc sloten voor toiletdeuren en badkamersloten én luxe magneetsloten zijn bij ons verkrijgbaar. Onder deze binnendeursloten levert Wovar weer verschillende varianten. Denk aan insteeksloten zwart of insteeksloten met een witte voorplaat. U kiest bij Wovar ook nog tussen een in kleur gelakte voorplaat van verzinkt staal of RVS. Voor elke situatie heeft Wovar een passend insteekslot!

Hoe een loopslot monteren?

Veiligheidssloten en cilindersloten met keurmerk

U wilt natuurlijk optimale veiligheid in uw eigen woning, dit kunt u perfect voorzien door te kiezen voor het juiste cilinder. Cilindersloten met een SKG keurmerk behoren tot de sterkste en daarmee veiligste cilinders op de markt. Veiligheidscilinders van Wovar zijn voorzien van een 2 of 3 sterren keurmerk. Het verschil in de laatste 3e ster is een anti kerntrekbeveiliging welke het cilinderslotal dan niet bezit. Bij deze vorm van inbraak wordt uw cilinder van binnenuit gebroken en kan de deur eenvoudig opengemaakt worden. Wilt u uw huidige cilinders behouden? Dan kunt u ook normale cilinders voorzien van een kerntrekbeveiliging met ons assortiment veiligheidsbeslag, daarbij raden wij minimaal cilindersloten aan met een SKG** sterren keurmerk. De speciale schilden of rozetten dienen dan voorzien te zijn van een SKG*** sterren keurmerk.