• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Lengte
Voorraad
Prijs
tot

SDS Beitels

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig SDS beitel voor uw boorhamer? Zoek dan niet verder. Bij Wovar vindt u diverse beitels met SDS aansluiting voor uw boorhamer. Bent u bezig met het renoveren van uw toilet of badkamer? Met de tegelbeitel verwijdert u eenvoudig uw oude wand- en vloertegels. Ook voor het uitkappen van sleuven voor uw leidingwerk hebben wij de juiste SDS beitel, gebruik hiervoor onze SDS-Plus sleufbeitel. Ook voor het inslijpen van deze sleuven kunnen wij u voorzien van de juiste gereedschap accessoires, neem eens een kijkje bij de doorslijpschijven zoals onze diamantzaagbladen.

1 producten
Sorteren op voorraad
1-1 van de 1 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Tegels verwijderen met SDS beitel

Voor het verwijderen van uw oude wand- of vloertegels kunt u het beste gebruik maken van een goede SDS tegelbeitel. De tegelbeitel heeft een mooie vlakke punt, met deze vlakke punt komt u makkelijk onder de oude tegels. De tegels zullen op deze manier makkelijker loskomen van de wand of vloer. Blijven er naderhand nog lijmresten achter, dan kunt u gebruik maken van een spadebeitel. De punt van een SDS spadebeitel is iets minder vlak dan een SDS tegelbeitel, hierdoor zult u niet in uw wand of vloer happen, maar schraapt u de oude lijmresten als het ware van de ondergrond en blijft de ondergrond intact.

SDS beitel kopen?

Bestel uw SDS beitel vlot en voordelig bij Wovar! De SDS beitels van Wovar zijn van A-kwaliteit en staan garant voor een lange levensduur. Bent u zakelijke klant? Open dan eenvoudig een zakelijk account en profiteer van een vaste zakelijke korting op al uw orders. Wovar heeft ook aan de grootverbruiker gedacht en biedt deze een aantrekkelijke staffelkorting!

Naast onze SDS beitels bieden wij ook diverse andere gereedschap accessoires aan. Tevens vindt u in onze categorie gereedschap diverse boren en bits, waaronder onze betonboren.