CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

SDS Beitels

16 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

SDS Beitels

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig SDS beitel voor uw boorhamer? Zoek dan niet verder. Bij Wovar vindt u diverse beitels met SDS aansluiting voor uw boorhamer. Bent u bezig met het renoveren van uw toilet of badkamer? Met de tegelbeitel verwijdert u eenvoudig uw oude wand- en vloertegels. Ook voor het uitkappen van sleuven voor uw leidingwerk hebben wij de juiste SDS beitel, gebruik hiervoor onze SDS-Plus sleufbeitel. Ook voor het inslijpen van deze sleuven kunnen wij u voorzien van de juiste gereedschap accessoires, neem eens een kijkje bij de doorslijpschijven zoals onze diamantzaagbladen

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig SDS beitel voor uw boorhamer? Zoek dan niet verder. Bij Wovar vindt u diverse beitels met SDS aansluiting voor uw boorhamer. Bent u bezig met het renoveren van uw toilet of badkamer? Met de tegelbeitel verwijdert u eenvoudig uw oude wand- en vloertegels. Ook voor het uitkappen van sleuven voor uw leidingwerk hebben wij de juiste SDS beitel, gebruik hiervoor onze SDS-Plus sleufbeitel. Ook voor het inslijpen van deze sleuven kunnen wij u voorzien van de juiste gereedschap accessoires, neem eens een kijkje bij de doorslijpschijven zoals onze diamantzaagbladen.

De puntbeitel

De puntbeitel heeft een puntige vorm. De puntbeitel valt op door zijn uitzonderlijke slagkracht gericht op een specifiek punt. Met zijn scherp toelopende punt kan hij de volledige kracht van een boorhamer concentreren op een klein gebied. Of je nu lichte onregelmatigheden of een hele muur in beton moet verwijderen, de puntbeitel is altijd de meest geschikte keuze wanneer er aanzienlijke kracht op een beperkt oppervlak vereist is.

De platte beitel

De platte beitel heeft een brede, platte vorm. De platte vorm zorgt voor een bredere impact, waardoor grotere oppervlakken efficiënter kunnen worden bewerkt. Handig bij het slopen van oppervlakken, zoals tegels of pleisterwerk en het verwijderen van brede stukken materiaal. Minder geschikt voor het doorboren van harde materialen op één specifiek punt in vergelijking met de puntbeitel.

De spadebeitel

De spade beitel heeft een brede, platte vorm vergelijkbaar met een schop. Dit is de ideale beitel voor het verwijderen van pleister of andere onregelmatigheden, zoals tegellijm en andere hechtmiddelen op de muur. De spadebeitel heeft een punt die breder is dan de schachtdikte, waardoor de kracht gelijkmatig over een groter oppervlak kan worden verspreid. Geschikt voor het verwijderen van grote hoeveelheden materiaal.

De tegelbeitel

De tegelbeitel heeft meestal een brede, platte vorm, vergelijkbaar met een platte beitel. Deze beitel is specifiek ontworpen voor het verwijderen van tegels en pleisterwerk. De platte vorm maakt het gemakkelijker om onder de tegels te komen. In tegenstelling tot de spadebeitel heeft hij een nog vlakkere punt.

De guts beitel

Een guts beitel heeft meestal een brede, platte vorm met een gebogen snijkant. De holle vorm maakt het eenvoudig om smalle sleuven in bijvoorbeeld beton- of steensoorten te maken. Dit type wordt vaak gebruikt wanneer er sleuven gemaakt dienen te worden voor bijvoorbeeld leidingen of kabels. Wordt ook gebruikt bij houtbewerking om hout uit te hollen of te bewerken.

De sleufbeitel

De sleufbeitel heeft een smalle, langwerpige vorm, vergelijkbaar met een platte beitel maar smaller. Deze beitel is ontworpen voor het maken van sleuven of groeven in materialen zoals beton, steen of metselwerk. Het heeft een langwerpige vorm en een scherpe snijkant die efficiënt door het materiaal kan snijden. Deze beitel wordt vaak gebruikt bij sloop- en bouwwerkzaamheden waar het nodig is om gleuven te maken voor leidingen, kabels of andere toepassingen.

Verschil SDS-Plus en SDS-Max

SDS-Max en SDS-Plus zijn twee verschillende bevestigingssystemen die worden gebruikt in gereedschappen zoals boorhamers en beitels. Het belangrijkste verschil ligt in de grootte en het vermogen van de gereedschappen die ze ondersteunen. 

SDS-Plus is het kleinere van de twee systemen. De schacht heeft een diameter van 10 mm. Deze wordt voornamelijk gebruikt in lichtere boorhamers, zoals klopboormachines en boorhamers met minder kracht. SDS-Plus is geschikt voor boorhamers met kleinere motoren en is ideaal voor algemeen gebruik, zoals boren in metselwerk, beton en steen.

SDS-Max is groter dan SDS-Plus, met een schachtdiameter van 18 mm. Deze wordt gebruikt in zwaardere boorhamers en breekhamers met meer kracht. SDS-Max is geschikt voor veeleisender werk, zoals groter boorwerk en zwaarder sloopwerk. SDS-Max is ontworpen voor professioneel gebruik en kan beter omgaan met intensieve breek- en slooptaken.

Verschil in lengtes van beitels

Over het algemeen geldt dat een langere beitel meer bereik biedt en daarom handig kan zijn bij situaties waarin dieper bereik of meer reikwijdte nodig is. Een kortere beitel kan handiger zijn in situaties waar precisie belangrijk is of waar de ruimte beperkt is. Bijvoorbeeld, als je werkt aan sloopwerkzaamheden waar dieper bereik belangrijk is, kan een langere beitel geschikter zijn. Voor meer gedetailleerd of nauwkeurig werk kan de kortere beitel handiger zijn.

SDS beitel kopen?

Bestel uw SDS beitel vlot en voordelig bij Wovar! De SDS beitels van Wovar zijn van A-kwaliteit en staan garant voor een lange levensduur. Bent u zakelijke klant? Open dan eenvoudig een zakelijk account en profiteer van een vaste zakelijke korting op al uw orders. Wovar heeft ook aan de grootverbruiker gedacht en biedt deze een aantrekkelijke staffelkorting!

Naast onze SDS beitels bieden wij ook diverse andere gereedschap accessoires aan. Tevens vindt u in onze categorie gereedschap diverse boren en bits, waaronder onze betonboren