CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Groene aanslag verwijderaarOnderhoud en ReinigingVerf en Beits

Filters

Groene aanslag verwijderaar

11 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Groene aanslag verwijderaar

Wovar levert groene aanslag verwijderaar voor tuinhout, maar ook voor stenen ondergronden. Zo laat u uw houtwerk en tegels weer stralen! De reinigers voor steen zijn tevens te gebruiken op beton. Het verwijderen van groene aanslag maakt uw houtwerk en bestrating niet alleen mooier, het zorgt er ook voor dat het bij regen niet glad meer is. Groene aanslag zorgt in combinatie met vocht namelijk voor een gladde structuur. U kiest bij Wovar uit verpakkingen met verschillende hoeveelheden. Op de productpagina´s leest u alles over de specificaties per product. 

Naast groene alg verwijderaar voor tegels en houten planken verkopen wij ook ontgrijzers voor hout. Daarmee zorgt u ervoor dat de originele kleur van oud en grijs hout weer terugkomt.  

Groene aanslag ziet er onverzorgd en lelijk uit. Gelukkig is er een manier om er eenvoudig van af te komen. Met de groene aanslag verwijderaars van Wovar verwijdert u vuil en groene aanslag zonder al te veel moeite. Met een liter kunt u als snel 100 m2 steen of beton reinigen. Dit komt doordat u de verwijderaar dient te verdunnen met water. Groene aanslag op hout verwijdert u met speciale houtreinigers. Na het reinigen kunt u het hout beschermen met bijvoorbeeld een goede houtolie, zodat het hout voortaan langdurig mooi blijft.

Groene aanslag verwijderen

Met de groene aanslag verwijderaars in ons assortiment bent u verzekerd van een snel resultaat! De verwijderaars voor op beton en steen dienen te worden verdund met water. Gebruik per liter water ongeveer 25 ml groene aanslag verwijderaar. Een hogedrukspuit of schrobber is niet meer nodig. U kunt het verdunde product gewoon vernevelen op de plekken waar u groene aanslag ziet. De aanslag zal snel verwijderen en uw tegels zien er weer als nieuw uit. Afhankelijk van de hoeveelheid groene aanslag kunt u de concentratie iets verhogen. Zo verwijdert u ook de meest geconcentreerde en hardnekkige plekken met groene aanslag.

Andere reinigingsproducten nodig? Wovar levert ook ontvetters, ontgrijzers en overige houtreinigers.

Alg verwijderen

Met de Woca houtreinigers van Wovar maakt u al uw tuinhout binnen een mum van tijd vrij van algen. U gebruikt de reiniger door het hout goed nat te maken, de reiniger te verdunnen met water en dan met een borstel of bezem het hout te schrobben. Het is belangrijk om na het schrobben het hout nog even na te spoelen met water. Laat het geheel goed drogen, minimaal 24 uur lang. Om het hout in de toekomst te beschermen kunt u gebruik maken van een buiten olie.

Groene aanslag verwijderaar kopen

Bestel uw groene aanslag verwijderaar nu voordelig bij Wovar en laat uw hout- en tegelwerk er weer als nieuw uitzien! Bouw- klusbedrijven en hoveniers profiteren bij ons van vele voordelen met een zakelijk account. Als zakelijke klant profiteert u namelijk van een vaste zakelijke korting, een vast contactpersoon en een overzichtelijk besteloverzicht.

Naast reinigers en olie kunt u bij Wovar ook terecht voor een beschermende beits. U brengt de beits aan met onze kwasten of rollers en uw hout is voor langere tijd zeer goed beschermd tegen invloeden van buitenaf!