Bevestigt het, keer op keer!
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Zelftappers

Zelftappers zijn, zoals de naam doet vermoeden, zelftappende schroeven. Ze zijn verkrijgbaar in RVS en verzinkt staal en worden ook wel plaatschroeven genoemd. Wovar levert zelftappers rvs en verzinkt met een platverzonken kop of met een bolkop (ook wel cilinderkop genoemd). Daarnaast levert Wovar ook zelftappers zwart. Sommige zelftappers beschikken over een zelfborende punt. Deze hoeven niet voorgeboord te worden. Zelftappers zonder boorpunt dient u wel even voor te boren. Plaatschroeven en zelftappende schroeven zijn zeer geschikt voor metalen profielen of stalen frames. U schroeft met deze schroeven eenvoudig hout op metaal. Koop hier RVS of verzinkte zelftappers voor 22.00 uur en ontdek uw pakketje al de volgende dag bij u thuis. 

Bij zelftappers met een boorpunt, ook wel parkerschroef genoemd, kan het makkelijk zijn om een klein gaatje in het metaal te boren zodat de boorpunt niet verschuift. Hiermee voorkomt u beschadigingen. Ontdek de hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijzen van Wovar zelftappers. Schroevenwinkel Wovar levert A-merk zelfborende schroeven, zelftappers voor hout/metaal verbindingen en meer hout- en metaalschroeven voor allerlei projecten. Bestelt u voor 22:00uur? Dan heeft u uw zelftappers de volgende dag al in huis. Kies uit RVS, Verzinkt, Torx, kruiskop, zeskantkop en zwarte zelftappende schroeven. Kies hierbij uit een vlakkop (platte kop) of bolkop (ronde kop). 

U zoekt zelftappers van hoogwaardig metaal? Kies uit de populaire maten van 25 en 32 mm lengte. Wovar levert zelftappers met kruiskop en torx aandrijving. Naast het verschil in torx of kruiskop zijn er ook zelftappers met dichtingsring en zonder dichtingsring. De zelftappers met EPDM-ring beschikken over een zeskantkop. Deze worden veel gebruikt om dakpanplaten te monteren. De ringen zorgen ervoor dat de schroefgaten geen water doorlaten. Deze schroeven worden ook wel plaatschroeven genoemd of dakpanplaatschroeven. Ook deze schroeven met boorpunt zijn geschikt voor hout op staal monteren. Denk bijvoorbeeld aan het monteren van planken op een stalen frame of deur. 

Tip, bij glad metaal heel licht voorboren om "eerste" grip te krijgen. Gaat u houten planken op metalen frames schroeven om bijvoorbeeld een tuindeur op maat te maken? Zorg dan voor iets ruimer voorboren van het hardhout of zachthout. Zo kan het hout zijn werking kwijt en krijgt u geen problemen met knappende schroeven of bolstaande planken. Zelftappers nooit te ver doordraaien, de schroef verliest dan zijn grip.

Zelftappers kopen online

Bestel nu Wovar zelftapschroeven van gehard staal of RVS. Maak zelf de keuze of u liever werkt met torx, kruiskop of zeskantkop aandrijving. Heeft u vaker parkerschroeven, bouten of andere ijzerwaren nodig? Bedrijven uit de klus, tuin en bouwbranche profiteren van extra voordeel zoals korting met een zakelijk account.

Zie naast onze zelftappende schroeven ook onze tuinschroeven rvs 410 met snijpunt voor hout op hout verbinding.