bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Slagpluggen

Slagpluggen worden veel gebruikt voor het monteren van balken aan muren en worden met een hamer vast geslagen. Wovar levert slagpluggen van 6, 8 en 10 mm dik. De 10 mm dikke slagpluggen worden ook wel kozijnpluggen genoemd. Deze zijn geschikt om zware balken te monteren. Met de 6.0 mm dikke slagpluggen monteert u bijvoorbeeld latten. Voorheen werden hier vaak keilbouten voor gebruikt. Slagpluggen maken de montage van balken aan muren een stuk eenvoudiger. De slagpluggen van Wovar beschikken over een torx of kruiskop aandrijving. Deze is aangebracht voor het demonteren van de slagpluggen. Bestel uw pluggen voor 22:00 uur voor bezorging de volgende dag. Wij bezorgen overal in Nederland en België, ook op zaterdagen.

Naast slagpluggen heeft wovar ook betonschroeven zonder plug en kozijnpluggen!

 

Bedrijven in de bouwsector en tuinbranche profiteren van korting met een zakelijk account. Wilt u een houten balk aan uw gevel schroeven? Met deze slagpluggen kunt u 5x10 of 5x15 cm balken voor een carport of polyarbonaat aanbouw prima monteren. Voor zwaardere balken adviseren we onze kozijnschroeven of balkplugset te gebruiken.

Zijn slagpluggen niet helemaal wat u zoekt? Bekijk eens onze spanhulzen, nylon pluggen of hollewandpluggen. Heeft u een extreem sterke verankering nodig? Dan raden wij onze keilbouten aan!