CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Sisal Touw

3 Aantal producten

Sisal Touw

Sisal touw is een touw dat bestaat uit 100% natuurlijk materiaal. Het is gemaakt van tropische vezels die worden gewonnen uit de bladeren van de agaveplant. Zodra de bladeren de gewenste lengte hebben bereikt, wordt het sap eruit geperst en worden de vezels gedroogd. Vervolgens worden de vezels gestrengd tot een lang touw. Sisal touw is vanwege het natuurlijke materiaal uitstekend te gebruiken als bindmateriaal voor in uw tuin. Gebruik het bijvoorbeeld ter ondersteuning van uw planten of als afscheiding. De gestrengde vezels zorgen ervoor dat het touw bijna niet slijt onder allerlei weersinvloeden, waardoor het lang meegaat. Daarnaast is dit touw ook goed te gebruiken als pak- en bindtouw, waardoor het veelgebruikt is in de verpakkingsindustrie. Bij Wovar kunt u sisal touw in verschillende diktes, variërend van 6 tot 10 mm, per haspel van 10 meter bestellen. Met behulp van een stanleymes snijdt u het touw eenvoudig zelf op maat.

Wanneer u van plan bent om iets vast te zetten, bijvoorbeeld een schaduwdoek, kunnen onze karabijnhaken goed van pas komen. Ga voor alle andere producten die goed bij dit touw passen naar ons assortiment haken en ogen.  

Wanneer u voor sisal touw kiest gaat u voor de duurzame optie. Het touw is 100% biologisch afbreekbaar door de natuurvezels waarvan het gemaakt is. Vanwege het natuurlijke materiaal is dit touw minder sterk dan bijvoorbeeld ons polypropyleen touw. Indien u zware objecten op wilt gaan hijsen of vast wilt gaan zetten, raden we aan om het polypropyleentouw te gebruiken. Voor andere zaken, zoals bijvoorbeeld het bij elkaar binden van voorwerpen of het rechtop houden van planten, is dit sisal touw weer beter geschikt. 

Sisal touw kopen

Bestel uw sysal touw op haspel vandaag nog bij Wovar voor de scherpste prijs! Handig voor als u thuis een klusje moet doen waarbij u een stuk touw nodig heeft. Naast onze scherpe prijs profiteert u bij Wovar van een razendsnelle levering. Zo kunt u morgen al aan de slag met allerlei bindwerkzaamheden als u vandaag besteld! En heeft u een eigen klus- of bouwbedrijf? Registreer uzelf dan gauw als zakelijke klant en maak gebruik van extra voordelen zoals een handig besteloverzicht en een vaste zakelijke korting.