Wovar bevestigt het, keer op keer!
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Pergola Verbindingsstukken

De pergolaverbindingsstukken van Wovar zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heeft Wovar een grijs verzinkte lijn voor palen van 7 x 7 cm en voor 9 x 9 cm. Daarnaast levert Wovar ook verbindingsstukken van zwart gepoedercoat staal. Bestel stalen pergolahoekverbindingen voor 21:30 uur, wij leveren dan de volgende dag. Kies uit pergolahoekelementen of T-verbindingen. Daarnaast levert ijzerwarenwebshop Wovar hoekverbindingen voor allerlei diktes hout tot 12 x 12 cm. Wij van Wovar leveren in heel Nederland en België binnen 1 dag bij u in het bedrijf of bij u thuis. Online ijzerwarenhandel Wovar levert naast hoekverbindingen voor pergola's ook een ruim assortiment houtschroeven, rvs en verzinkte slotbouten, paalhouders met punt of vlak en heel veel meer tuinbeslag. 

Pergolaverbindingsstukken verzinkt

De grijs verzinkte pergolaverbindindingsstukken van Wovar zijn er in 8 verschillende soorten. Zo heeft Wovar hoekverbindingselementen, verlengingselementen, 90 graden-hoekverbindingen en pergolahoekverbindingen met verleningselement. De verbindingselementen worden geleverd voor palen van 7 x 7 cm en 9 x 9 cm. De verbindingsstukken zijn gemaakt van ijzersterk verzinkt staal. De verbindingselementen zorgen ervoor dat u zelf eenvoudig een prachtige pergola kunt bouwen.

Pergolaverbindingsstukken zwart gepoedercoat

De hoogwaardige zwarte pergolaverbindingselementen van Wovar zijn voorzien van een poedercoating. Die zorgt voor een prachtige look en beschermen de verbindingsstukken tegen roest. De zwarte pergola-erbindingsstukken zijn er in verschillende varianten. Zo levert Wovar zwarte hoekverbindingselementen, muurelementen, vloerelementen en verlengingselementen.

Online pergolakoppelstukken kopen

U wilt snel een stevig houten frame maken? Bestel degelijke pergolaverbindingsstukken van Wovar per stuk voor een vaste lage prijs. Maak zelf een robuuste pergola van hout met een moderne look en onze stevige ijzeren koppelstukken. Bedrijven krijgen bij Wovar een persoonlijke kortingscode. Nog geen kortingscode? Meld u hier aan!