Bevestigt het, keer op keer!
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Pergola Verbindingsstukken

De pergola verbindingsstukken van Wovar zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heeft Wovar een grijsverzinkte lijn voor 7x7 cm palen en voor 9x9 cm palen. Bestel stalen pergola hoekverbindingen voor 22:30u, wij bezorgen dan de volgende dag. Kies uit pergola hoekelementen of T-verbindingen. Daarnaast levert online ijzerwarenwebshop Wovar hoekverbindingen voor allerlei diktes hout tot 12x12 cm dikte. Wij van Wovar bezorgen in heel Nederland en België binnen 1 dag bij u op het bedrijf of bij u thuis. Online ijzerwarenhandel Wovar levert naast pergola koppeling ook een ruim assortiment tuinschroeven, rvs en verzinkte slotbouten, paalhouders met punt of vlak en heel veel meer tuinbeslag. 

Bestel pergola verbindingshoeken voor 22:00 uur en wij staan de volgende dag al bij u deur. Bezorging pergola hoekstukken ook op zaterdag!

De grijs verzinkte pergola verbindindingsstukken van Wovar zijn er in 8 verschillende soorten. Zo heeft Wovar hoekverbindingselementen, verlengingselementen, 90 graden hoekverbinding en een pergola hoekverbinding met verleningselement. De verbindingselementen worden geleverd voor 7x7 cm en 9x9 cm palen. De verbindingsstukken zijn gemaakt van ijzersterk verzinkt staal. De verbindingselementen zorgen ervoor dat u zelf eenvoudig een prachtige pergola kan bouwen.

Pergolaverbindingsstukken zwart gepoedercoat

De hoogwaardige zwarte pergolaverbindingselementen van Wovar zijn voorzien van een poedercoating. Die zorgt voor een prachtige look en beschermen de verbindingsstukken tegen roest. De zwarte pergola verbindingsstukken zijn er in verschillende varianten. Zo levert Wovar zwarte hoekverbindingselementen, muurelementen, vloerelementen en verlengingselementen.

Video: Pergola hulpstukken van Wovar

Online pergola koppelstukken kopen

U wilt snel een deugdelijk houten frame maken? Bestel degelijke pergola verbingdingsstukken van Wovar per stuk voor een vaste lage prijs. Maak zelf een stevige pergola van hout met een moderne uitstraling en onze stevige ijzeren koppelstukken. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Borders maken rond uw pergola

Gaat u een rond uw pergola tuinborders met grind of boomschors maken? Bestel dan tevens anti worteldoek meteen mee via de webwinkel van Wovar.