CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Vloer OnderhoudsproductenOnderhoud en ReinigingVerf en Beits

Filters

Vloer Onderhoudsproducten

20 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Vloer Onderhoudsproducten

Vloeren onderhouden is belangrijk om ze mooi te houden en te beschermen. Daarom kunt u bij Wovar terecht voor de beste onderhoudsproducten voor houten vloeren! Zo bestelt u bij ons ontvlekkers, reinigers, onderhoudsoliën, conditioners en schoonmaakaccessoires. Daarmee kunt u uw vloeren er weer als nieuw uit laten zien. Op de productpagina´s kunt u kiezen voor de door u gewenste hoeveelheid. 

Wovar levert de producten uit eigen voorraad, waardoor u morgen al aan de slag kunt gaan met het onderhouden en reinigen van uw houten vloeren. Bent u ook op zoek naar een vloerolie om de levensduur van uw houten vloer te verlengen? Bekijk dan ons assortiment Woca vloerolie. Op zoek naar andere producten voor uw vloer? Bekijk dan ons totale assortiment vloeren

Houten vloer intensief reinigen

Voordat u uw houten vloer wilt behandelen met een vloerolie is het van belang om de vloer eerst intensief te reinigen. Voor het reinigen kunt u gebruik maken van de Woca intensief reiniger voor houten vloeren. U kunt deze reiniger overigens ook gebruiken voor het schoonmaken van houten meubels. De intensiefreiniger lost vet, vuil en zeeplagen gemakkelijk op. Dit doet het zonder de beschermende olielagen te beschadigen die eventueel op de vloer zitten. De reiniger wordt gemengd met water voor gebruik. Vervolgens kan het verwerkt worden met een Swepmop, dweil of machine. Met een liter kan tussen de 100 en 200 vierkante meter houten vloer behandeld worden. Op de productpagina's vindt u uitgebreide instructies voor het gebruik van intensieve reinigers.

Natuurzeep houten vloer

De natuurzeep van Woca wordt gebruikt bij het reinigen en schoonmaken van alle soorten houten vloeren. Ook zorgt de zeep ervoor dat er een extra beschermlaagje op uw vloer terecht komt. Dit zorgt ervoor dat vervuiling en beschadiging in de toekomst minder snel voorkomt. De natuurzeep is dus uniek ten opzichte van andere zepen voor het schoonmaken en dweilen van een vloer. U kunt de zeep het beste aanbrengen met een Swepmop of Spraymop.

Vlekken vloer verwijderen

Vlekken verwijderen doet u met de superontvlekker van Woca. Dit zijn sprays waarmee u direct en gericht op de vloer kunt spuiten. Lees bij vlekverwijderaars altijd goed de gebruiksaanwijzing. De ene moet bijvoorbeeld langer intrekken dan de andere. Het is handig om bepaalde vlekverwijderaars altijd in huis te hebben. Voor vlekken geldt namelijk: hoe eerder u ze aanpakt, hoe sneller ze verdwijnen!

Schoonmaak vloer

Voor het behandelen van uw houten vloer met Woca artikelen heeft u in veel gevallen bepaalde accessoires nodig. Zo zijn er pads die u kunt gebruiken bij het inboenen van de verschillende oliën, een handige dweil om de vloer in te zepen en een handige wisser met sprayflacon. Ook vindt u houders voor de pads, zodat u de pads gemakkelijk kunt gebruiken. De accessoires zijn bij Wovar gemakkelijk mee te bestellen! Zo heeft u direct alles in huis om uw vloeren te behandelen!

Onderhoudsproducten houten vloer kopen

Bestel uw onderhoudsproducten voor vloeren nu voordelig bij Wovar en zorg ervoor dat uw houten vloeren er weer goed uit komen te zien! Bedrijven in de bouw- en/of klusbranche profiteren met een zakelijk account van vele voordelen. Zo ontvangt u een vaste zakelijke korting, krijgt u een vast contactpersoon en een handig online besteloverzicht. 

Voor alle producten voor uw houten vloer, waaronder vloerolie, neemt u een kijkje in ons assortiment vloeren.