CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Heidematten

6 Aantal producten

Heidematten

Wilt u een prachtige tuinafscheiding maken van een heidemat? Heidematten kunt u bij Wovar op rol kopen. Ze bieden, naastdat het er uniek uitziet, een ideale bescherming tegen wind en zon. De afschermgraad van heidematten loopt op tot maximaal 70%. Deze matten zijn bij Wovar te verkrijgen met een dikte van ongeveer 3 cm. U kunt de matten natuurlijk ook in verschillende formaten bestellen, zo bepaalt uzelf de hoogte. 

De heidematten dienen boven de grond te worden bevestigd. Dit is belangrijk, zodat er geen water vanuit de grond in de mat naar boven trekt. De matten van heide dienen hierbij aan een steun te worden bevestigd. Dit kan bijvoorbeeld een raster, reling of hekwerk zijn. Het is het best om de mat tegen de meestvoorkomende windrichting in te bevestigen, zodat de afscherming bestand is tegen eventuele rukwinden. 

Op zoek naar een ander soort mat op rol? Bij Wovar kunt u ook kiezen uit rietmatten, wilgenmatten en bamboematten. Alle soorten vindt u terug in het assortiment tuinafscheiding

Een heidemat is een zeer populaire mat als het gaat om tuinafscheidingen. Deze matten zijn samengebonden met ijzerdraad en hebben een afschermgraad tot wel 70%. Het fijne materiaal zorgt ervoor dat de mat relatief dichter is dan matten van groffer materiaal. De mooie donkerbruine kleur geeft de mat een knusse uitstraling. De mat is verkrijgbaar op een drie meter rol, met een hoogte van 1, 1,5 en 2 meter! Zo kunt u de mat als schutting, maar ook als omheining gebruiken. 

Heidematten schutting

Voor een echte schutting van heidemat raden we aan om de 2 meter hoge versie te bestellen. De matten zijn eenvoudig tegen een hekwerk, rails of raster aan te plaatsen. Gebruik hiervoor de ijzerdraadjes met draaddraaier, of maak gebruik van tyraps. Wij raden aan om deze gelijk mee te bestellen, zodat u bij levering direct aan de slag kunt gaan met montage!

Voor bevestiging verbindt u de ijzerdraadjes met de mat en het hekwerk. Vervolgens draait u deze eenvoudig vast met de draaddraaier. Zorg er hierbij voor dat de mat niet direct op de grond wordt gemonteerd. Houdt altijd een beetje afstand tussen de mat en de grond. Zo voorkomt u dat er vocht vanuit de grond in de mat trekt.

Heidematten op rol kopen

Koop uw heidematten op rol nu voordelig bij Wovar en voorzie uw tuin van een prachtige natuurlijke afscheiding. Bij aankoop van 10 dezelfde rollen profiteert u van een aantrekkelijke staffelkorting. Zo voorziet u voordelig uw gehele tuin, of meerdere gedeelten van uw tuin van deze bruinkleurige heidemat. Hebt u een eigen klus- bouwbedrijf of bent u hovenier? Maak dan een zakelijk account aan en profiteer van onder andere een vaste zakelijke korting.

Op zoek naar een tuinafscheiding van ander materiaal? In het assortiment tuinafscheidingen vindt u ook rietmatten, wilgenmatten en bamboematten