• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren

Populaire producten

Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Wovar Dakbedekking

Geniet van een dak zonder zorgen, met Wovar dakbedekking. Wovar heeft een breed assortiment duurzame dakmaterialen. Een dakgoot maken bij uw schuur, overkapping of carport? Dan heeft Wovar kant- en klare pakketen met alle buizen en andere dakgoot delen. Zelf een dak maken? Dan maakt u gebruik van onze EPDM folies of pakketten. Om uw dak niet alleen waterdicht te maken, maar ook mooi af te werken, neemt u een van onze aluminium profielen. Deze schroeft u tegen de zijkant van uw afdak voor een strakke afwerking. Alle randen en naden netjes afwerken doet u met behulp van loodvervanger. Til uw dakdekking naar een hoger niveau met onze hoogwaardige EPDM producten en geniet zorgeloos van een waterdicht dak. 

Dakgoten

Iedere woning is voorzien van dakgoten. Op deze manier regelt u een goede afwatering van het regenwater bij uw woning. Wanneer u geen dakgoten zou gebruiken, stroomt het water rechtstreeks van het dak, wat voor wateroverlast zorgt. Een goede dakgoot is daarom een belangrijk onderdeel van een woning. Voor overkappingen, carports en schuren is dit niet veel anders. Voorzie uw overkapping daarom van een regengoot. Wovar heeft diverse kant- en klare dakgootsets. U kunt kiezen uit een kunststof dakgoot of een zinken dakgoot. 

Dakpanplaten

Een goed dak bouwen kost veel tijd. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken, heeft Wovar kant- en klare dakpanplaten. Deze platen kunt u snel en gemakkelijk op uw afdak aanbrengen. Dakpanprofielplaten vormen een stevig en waterdicht dak. Een bijbehorende windveer of nokvorst en nokafsluiter behoren ook tot de mogelijkheden. Gebruik de metalen dakpanplaten op uw schuur of overkapping. 

Aluminium profielen

Aluminium profielen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De meest bekende vormen zijn daktrimmen en aluminium L-profielen. Daktrimmen gebruikt u om uw dakfolie af te werken aan de zijkant. Dit is de zichtbare rand aan de zijkant van uw dak of overkapping. Deze dakrand ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt ook voor een waterdichte aansluiting waardoor uw dakfolie op zijn plek wordt gehouden. De daktrim is verkrijgbaar in lange rechte stukken, maar ook als daktrim hoek. Voor de liefhebber is de daktrim ook verkrijgbaar als kraaltrim. Kraaltrimmen zijn aluminium daktrimmen met kraal, een ronde afwerking. Om uw dakfolie, dakleer en loodvervanger stevig aan te brengen bij de randen, maar ook bij aansluitingen aan een woning, gebruikt u profielen. De aluminium profielen komen voor deze toepassing als L-profiel en U-profiel. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Denk hierbij aan antraciet, grijs, bruin en zwart.

Dakshingles

Dakshingles kopen doet u gewoon bij Wovar. Deze bitumen dakshingles komen in verschillende kleuren en maten. Shingles als dakbedekking wordt veel gebruikt bij overkappingen en tuinhuisjes. Dit komt doordat dakshingles relatief goedkoop zijn, gemakkelijk vast te maken en erg flexibel. U kunt deze in een kleine hoek buigen, maar ook bijsnijden. Dakshingles zijn alleen geschikt voor schuine daken. Gaat u een recht dak bedekken? Dan kiest u een van onze EPDM pakketten. 

Loodvervanger

Loodvervanger is het nieuwe daklood. Normaal daklood wordt na verloop van tijd broos en gaat scheuren vertonen. Daarnaast is lood een schadelijke stof, waardoor het ook nog eens milieu onvriendelijk is. Loodvervanger is een EPDM alternatief op daklood, welke vele voordelen met zich meebrengt. Het EPDM is voor een deel gemaakt van gerecycelde materialen. Daarnaast geeft loodvervanger geen schadelijke stoffen af en zal het minder snel scheuren vertonen. Ook is loodvervanger enorm flexibel, dus geschikt voor iedere bocht. U maakt het loodvervanger gemakkelijk op maat voor iedere overkapping en dak. Met loodvervanger bent u dus een stuk beter uit dan loodslabben.