CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Poortsloten

12 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Poortsloten

Wovar levert deursloten voor tuinpoorten, schuttingdeuren en meer! U hebt onder andere de keuze uit inbouw poortsloten RVS recht of met een rond rozet. Deze sloten leveren wij als complete set inclusief een cilinderslot! Ook levert Wovar prachtige, zwarte inbouw poortsloten. Deze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende soorten, namelijk met recht deurbeslag, ovaal deurbeslag en met rond rozet. De inbouw poortsloten zwart zijn voorzien van een hoogwaardige poedercoating met een hoge slijtvastheid. Overigens kunt u met onze losse cilindersloten meerdere deuren voorzien van hetzelfde cilinder en dus dezelfde sleutel gebruiken. Zo voorkomt u een overvolle sleutelbos!

Naast poortsloten voor uw ijzeren deurframe, bijbehorende zelftappers en plaatduimen verkoopt Wovar ook andere hengen en duimen voor schuttingdeuren. Los van onze kwalitatief hoogwaardige RVS inbouwsloten voor tuindeuren, levert Wovar ook een ruim assortiment plaatgrendel en heksluitingen om uw tuindeur te voorzien van een deugdelijk sluiting. 

Het dagschoot van de hoogwaardige inbouw poortsloten RVS zijn links en recht draaibaar. Het maakt dus niet uit welke draairichting uw schuttingdeur heeft. U verstelt de positie van de dagschoot eenvoudig door met een kleine schroevendraaier de pin aan de achterzijde van het slot in te drukken. Hierdoor steekt het slotstuk iets uit waardoor u deze kunt instellen naar de juiste draairichting.

Vrijwel alle poortsloten van Wovar zijn gemaakt van roestvast staal. Hierdoor roesten de sloten niet en zijn ze uitermate geschikt voor tuindeuren. Deze sloten voor poortdeuren passen perfect in schuttingdeuren met een stalen frame met eindplank. Wovar levert ook ijzeren deurframes, inclusief slotkast.

Inbouwslot voor tuindeur monteren

Het monteren van een poortslot set is relatief eenvoudig. Een set bestaat namelijk altijd uit een insteekslot (het werkende gedeelte van het slot), een cilinderslot met sleutels, deurkrukken en een schildplaat of losse rozetten. Dit staat altijd bij het betreffende product duidelijk vermeld. In uw schuttingpoort dient een sponning te zitten of een slotkast, Wovar kan u uiteraard ook voorzien van een kwalitatief hoogwaardige ijzeren deurframe. Vervolgens gaat de montage van een poortslot hetzelfde als in een binnendeur. Hiervoor hebben wij een handige instructievideo!

Poortslot voor tuindeuren bestellen

Bestel uw inbouw poortslot in RVS en in het zwart voor de laagste prijs bij Wovar. Op werkdagen voor 22:00u besteld is de volgende dag geleverd! Bouw-, klus- en tuinbedrijven profiteren van extra voordelen, waaronder kortingen, met een zakelijk account.

Heeft u meer tuindeur beslag nodig? Kies voor onze prachtige hengen en duimen om uw bestelling compleet te maken!