Bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar WC Deurbeslag

U wilt graag fraai deurbeslag voor uw wc of toilet? Wovar levert prachtig wc deurbeslag in vele soorten en maten. Deurbeslag heeft een erg grote invloed op uw interieur. Ook het deurbeslag van uw wc deur mag daarin niet achterblijven. Het feit dat u deze niet snel vervangt maakt het dus extra belangrijk direct een juiste keuze te maken. Gelukkig helpt het brede assortiment wc deurbeslag van Wovar u met het vinden van het juiste afsluitbare beslag.

U herkent wc deurbeslag natuurlijk van de vrij/bezet melder. Deze wordt vaak aangegeven met een rood en groen. Maar tegenwoordig hebben we ook wc deurbeslag met de letterlijke tekst 'vrij of bezet'. Kortom, keuze genoeg!

Is wc deurbeslag niet helemaal wat u zoekt? Bekijk al onze deurklinken en deurbeslag. Hier vindt u onder andere deurbeslag op schild en deurbeslag op rozet. Maar ook losse deurklinken, deurschilden en rozetten. Naast traditioneel deurbeslag leveren wij ook schuifdeurbeslag en complete inbouw cilindersloten.

Zo is ons wc deurbeslag zwart erg populair. Daarnaast is het bij Wovar ook mogelijk wc deurbeslag met slot te bestellen. Deurbeslag is niet