CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

WC Deurbeslag

57 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

WC Deurbeslag

Wilt u graag fraai deurbeslag voor uw wc of toilet? Wovar levert prachtig wc deurbeslag in vele soorten en maten. Deurbeslag heeft een erg grote invloed op uw interieur. Ook het deurbeslag van uw wc deur mag daarin natuurlijk niet achterblijven. Gelukkig helpt het brede assortiment wc deurbeslag van Wovar u met het vinden van het juiste afsluitbare beslag.

U kunt wc deurbeslag herkennen aan de ´vrij/bezet melder´. Dit wordt vaak aangegeven met een rood en groen vlak. Tegenwoordig hebben we ook wc deurbeslag met de letterlijke tekst 'vrij of bezet'. Kortom, keuze genoeg!

Is wc deurbeslag niet wat u zoekt? Bekijk dan al onze deurklinken en deurbeslag. Hier vindt u onder andere deurbeslag op schild en deurbeslag op rozet. Ook losse deurklinken, deurschilden en rozetten zijn daar te bestellen. Naast traditioneel deurbeslag leveren wij ook schuifdeurbeslag en complete inbouw cilindersloten

Zwart deurbeslag is zeer populair, dit geldt dus ook voor de wc deur! Daarom kunt u nu ook bij Wovar kiezen uit verschillende soorten zwart wc deurbeslag. Hierbij maken we onderscheid tussen deurbeslag op rozet en deurbeslag op schild. In de varianten met schild heeft u de keuze uit verschillende WC-maten, hierin is het belangrijk dat deze maat overeen komt met de WC maat van uw insteekslot. De hart-op-hart afstand vanaf deurklinkgat tot het gat van de wc indicator geeft de WC maat aan, in de meeste gevallen is dit 63 mm. 

WC garnituur samenstellen

De losse schilden zijn te combineren met al onze deurklinken. Hierdoor bent u in staat om zelf uw deurbeslag geheel naar uw eigen smaak samen te stellen. Bovendien is het vervangen en monteren meestal zo gedaan, wij geven in de meeste gevallen bij de betreffende artikelen aan hoe u het wc deurbeslag dient te monteren. Lees hiervoor de beschrijving die bij het product staat, ook leest u daar precies welke onderdelen en gereedschap u nodig heeft om uw deurbeslag te monteren. Wovar is ook voor het benodigde handgereedschap om uw deurbeslag te monteren het juiste adres.

Vrij bezet slot voor toilet

Een WC slot wordt aan de binnenkant van de toiletdeur bedient, dit gebeurt door middel van een knop welke gedraaid wordt óf middels een industrieel overslag model. Bij een dergelijk overslag model is het tevens niet nodig om een wc-insteekslot te gebruiken in uw deur. Zoals gezegd heeft u de keuze uit veel zwarte modellen, volledig in de aanhoudende trend van deurbeslag zwart. Maar ook treft u bij ons wc deurbeslag in de aankomende trend van jaren 30 deurbeslag. Dit retro deurbeslag kenmerkt zich door het ton-model handgreep van zwart Ebbenhout gecombineerd met nikkel materiaal van het deurbeslag. Het nikkel bieden wij in 2 varianten aan namelijk glanzend of mat.

Deurbeslag voor wc kopen

Koop nu uw deurbeslag voor uw toiletdeur, voor de laagste prijs bij Wovar! Naast zwart kunt u natuurlijk ook gewoon kiezen voor grijs aluminium. Heeft u een bouw- klusbedrijf of bent u hovenier? Maak dan snel een zakelijk account aan en profiteer van een vaste korting op al uw orders en nog vele andere voordelen, zoals de mogelijkheid tot spoedlevering en de beschikking over een handig orderoverzicht.

Vergeet niet ook uw insteeksloten te vervangen! Bestel dus gelijk uw loopsloten, wc sloten, kastsloten of dag en nachtslot om uw bestelling compleet te maken.