CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Touw en ketting op rolBevestigingsmaterialen

Populaire producten

Touw en ketting op rol

Wovar levert stalen schakel kettingen op maat naar uw wensen. U kunt moeiteloos een voetketting per meter bij ons bestellen in verschillende soorten. We leveren wel alleen kettingen per meter. U kunt bijvoorbeeld niet 3,5 meter aan ketting bestellen. Dat komt omdat we de ketting per meter aan elkaar kunnen sluiten. Voetkettingen worden geleverd in zowel verzinkt staal als RVS.

Schakelkettingen

Een verzinkte voetketting is sterker dan een RVS voetketting. Dit komt omdat roestvast staal zachter is dan verzinkt staal. Een RVS voetketting is duurzamer dan verzinkt staal, omdat deze roestvaster is. De schakels van de voetkettingen zijn gelast en daardoor ijzersterk. Naast voetketting leveren we ook scheepsketting, kettingen van kunststof en verschillende soorten touw.

Nylon touw

Denk hierbij aan bijvoorbeeld nylon touw, een sterk stuk touw dat voor veel verschillende klussen gebruikt wordt. Alle soorten ketting en touw kunt u bij ons bestellen per strekkende meter! Wanneer u een volle rol van 5 meter bij ons afneemt, krijgt u een staffelkorting.  

De diktes van onze schakels variëren van 3 tot 6 mm dik. De schakels van deze schakelketting staan loodrecht op de schakels waarmee ze verbonden zijn om ze steviger te maken. Het gewicht van de RVS of verzinkte ijzeren ketting staat per afmeting aangegeven. Net als de exacte afmetingen van de schakels. 

Karabijnhaken ketting

Schakelkettingen, maar ook andere soorten ketting, worden vaak gecombineerd met karabijnhaken. Dit komt door het enorme gebruiksgemak dat deze haken met zich meebrengen. Deze haken zijn verkrijgbaar in RVS, verzinkt en zwarte variant. We hebben haken in verschillende maten, zodat er altijd een geschikte haak voor uw ketting bij zit! Voor meer alternatieven, kunt u kijken bij ons complete aanbod haken en ogen. Hier vindt u bijvoorbeeld ook onze populaire S-haken.

Touw en ketting van RVS of verzinkt staal bestellen

Bestel voetkettingen eenvoudig en voordelig per meter bij ijzerwarenvakhandel Wovar. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche worden aangeraden zich aan te melden voor een zakelijk account om te profiteren van extra kortingen.