Wovar bevestigt het, keer op keer!
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Zeskantmoeren

Verzinkte zeskantmoeren van Wovar worden geleverd per 10 of 50 stuks. De kwaliteit van de zeskantmoeren is 8.8. Zeskantmoeren met een 8.8-kwaliteit worden veel gebruikt in de metaalindustrie en de constructiebouw. 8.8-kwaliteit zorgt voor een treksterkte van 80 kg per vierkante mm.

Ze kunnen voor verschillende bouten gebruikt worden. De zeskantmoeren zijn voorzien van metrische draad. De uitvoering van deze Wovar-zeskantmoeren is DIN 934. U kunt kiezen uit zeskantmoeren van gegalvaniseerd staal of roestvrij staal. De hoogte van de moer is meestal 0,8 x de boutdiameter.

Voor het aandraaien van een zeskantmoer wordt een moersleutel, ringsleutel, steeksleutel of dopsleutel gebruikt. Welke maat van sleutel u nodig hebt, kunt u hieronder zien:

Zeskantmoer M3 - Sleutel 5.5          Zeskantmoer M12 - Sleutel 19
Zeskantmoer M4 - Sleutel 7              Zeskantmoer M14 - Sleutel 22
Zeskantmoer M5 - Sleutel 8              Zeskantmoer M16 - Sleutel 24
Zeskantmoer M6 - Sleutel 10           Zeskantmoer M20 - Sleutel 30
Zeskantmoer M8 - Sleutel 13           Zeskantmoer M24 - Sleutel 36
Zeskantmoer M10 - Sleutel 17

Bestellen

Bestel verzinkte zeskantmoeren in verschillende maten bij Wovar, uw groothandel in zeskantmoeren. Vergeet niet te profiteren van onze stapelkorting! Moeren worden vaak al de volgende dag bij u thuis geleverd. Bedrijven krijgen altijd extra voordeel bij Wovar door middel van een persoonlijke kortingscode. Heeft uw bedrijf nog geen persoonlijke kortingscode? Meld u hier aan.