• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren

Populaire producten

Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Metsel- en stucgereedschap

Wovar heeft tegenwoordig ook een groot assortiment aan van allerlei soorten handgereedschap. In deze categorie kunt u al het handgereedschap vinden wat u maar nodig heeft om een muur te metselen of te stuccen. In ons assortiment kunt u metseltroffels, voegspijkers, stukadoorstroffels, afrijlatten, spackmessen, speciekuipen en nog veel meer artikelen vinden voor het metselen en stuccen. Allemaal van uitstekende kwaliteit om te zorgen voor een geslaagd eindresultaat. Als u bij ons voor 21:30 uur besteld heeft u uw bestelling de volgende werkdag al in huis. Hierdoor kunt u de volgende dag al beginnen met klussen!

Metselgereedschap en stucgereedschap

Bent u van plan om één of meerdere muren te metselen en deze misschien daarna te gaan stuccen? Bij Wovar bent u dan aan het juiste adres. In ons assortiment kunt u alles vinden wat u maar nodig heeft voor het stuccen en metselen. Stucwerk is een hele mooie manier om bijvoorbeeld uw gemetselde muren af te werken. Met een mortel brengt u een dunne laag van een bepaalde soort mortel aan op uw muren of plafond. Hiermee kunt u uw muren en plafonds heel strak en netjes afwerken. 

Stukadoors- en metselgereedschap bestellen bij Wovar

Heeft u een bijvoorbeeld een bouwbedrijf of klusbedrijf en wilt u deze producten zakelijk aanschaffen? Maak dan een zakelijk account aan en profiteer van vele voordelen. U krijgt bijvoorbeeld 15% korting op iedere bestelling en krijgt een eigen contactpersoon binnen Wovar. Hiermee kunt u snel en eenvoudig mee overleggen over bijvoorbeeld een product of een bestelling. Met een zakelijk account is spoedlevering ook mogelijk als u met spoed een bestelling nodig heeft. Ten slotte krijgen grootverbruikers staffelkorting op veel producten in deze categorie. 

Is stuc- en metselgereedschap niet helemaal waar u naar op zoek bent? Neem dan eens een kijkje bij al ons andere handige handgereedschap!