CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Brievenbussen

Bent u op zoek naar een brievenbus of een briefplaat voor in uw deur? Wovar heeft van allerlei soorten briefplaten en ook meerdere brievenbussen in het assortiment. Allemaal van uitsluitend topkwaliteit! Iedere woning heeft een brievenbus nodig, zelfs als u geen abonnement heeft op een krant of een tijdschrift. Dit is namelijk van groot belang als u een brief van bijvoorbeeld de overheid moet ontvangen. 

Wandbrievenbus

Wovar heeft drie verschillende wandbrievenbussen in het assortiment. Eén is gemaakt van staal en heeft een zwarte coating, één is gemaakt van roestvrij staal en de pakketbus is gemaakt van staal en heeft ook een zwarte coating. In de pakketbus kunt u dus ook pakketten laten bezorgen. De maximale grootte van het pakket mag dan maximaal 34 × 17.5 × 80 cm zijn. Alle modellen beschikken over een cilinderslot, waarmee u ze eenvoudig kunt openen en afsluiten. 

Briefplaat

Wovar heeft ook vele soorten briefplaten. De meeste modellen zijn gemaakt van aluminium. Dit zorgt ervoor dat de plaat licht is en dus makkelijk in te drukken of aan te trekken is. Er is ook een model van messing gemaakt. Verder zijn de briefplaten in de kleuren zwart, aluminium of messing verkrijgbaar en zijn de allemaal geschikt voor deuren met een deurdikte van 38 tot 58 mm.  

Brievenbus kopen

Of u nu op zoek bent naar een complete brievenbus of naar een briefplaat, Wovar heeft alles in huis waarmee u uw post ontvangen. Voor bijvoorbeeld veel nieuwbouwwoningen is het helemaal niet nodig om een brievenbus te nemen. Hiervoor kan een briefplaat daarom veel geschikter zijn. Voor woningen met een lange voortuin is een brievenbus wel noodzakelijk voor de postbezorger. 

Bestel uw brievenbus of briefplaat daarom snel bij Wovar. Hier bent u namelijk verzekerd van een kwaliteitsproduct voor een scherpe prijs! Heeft u een bedrijf in bijvoorbeeld de klusbranche? Maak dan snel een zakelijk account aan. Hiermee profiteert u van vele voordelen, zoals 15% korting op ons hele assortiment en een eigen contactpersoon. Daarnaast profiteren grootverbruikers bij Wovar van aantrekkelijke staffelkortingen op veel van onze artikelen. 

Bent u helemaal niet op zoek naar een brievenbus of briefplaat? Neem dan eens een kijkje bij ons andere deur- en raambeslag.