CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Roestversnellers

2 Aantal producten

Roestversnellers

Met roest versneller kunt u al uw ijzer, cortenstaal en roestverf razendsnel laten roesten! Perfect wanneer u de échte uitstraling van roest, snel en gemakkelijk, wilt creëren. Wanneer u bijvoorbeeld cortenstaal aanschaft, krijgt u deze vaak nog in verzinkte kleur binnen. In sommige gevallen kan het vele maanden duren totdat het cortenstaal volledig geroest is en er uit ziet zoals u dat wilt! Met de roestversnellers van Wovar is dat in no-time al gebeurd! Roest binnen 10 uur.  

Roest versnellen cortenstaal

Wanneer u uw cortenstaal snel wilt laten roesten, is dit het beste product. Na 10 uren is het geheel geroest! Het verbruik van onze roestversneller is enorm laag. Hierdoor kunt u met de kleine verpakking van 0,25L al 5 m2 laten roesten. Geen maanden meer wachten dus, maar al het gewenste resultaat na een nachtje slapen! U brengt de roestversneller gemakkelijk en snel aan met een kwast, roller of sponsje. Zeker wanneer u grote oppervlakten wilt behandelen, is een schilderset handig om mee te bestellen! Bent u benieuwd naar hoe u de Wovar Roestversneller zelf kunt aanbrengen? Bekijk dan de onderstaande Wovar video. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe u de roestversneller aanbrengt op een metaal om deze sneller te laten roesten.

Roest versneller gebruiken op andere materialen

Naast cortenstaal kunt u de roestversneller ook op andere soorten roestende metalen gebruiken. Zo kunt u alle ijzerwaren snel laten roesten. Het nadeel is dan natuurlijk wel, dat de roest altijd door blijft gaan en niet, zoals bij cortenstaal, automatisch stopt op het juiste moment. Ook is de roest versneller te gebruiken als de activator bij roestverf. Dit werkt exact op dezelfde manier als bij gebruik op cortenstaal.

Cortenstaal borderranden sneller laten roesten

Erg populair bij wovar, zijn de cortenstaal borderranden in combinatie met de roestversneller. U laat de borderranden dan eerst 10 uur roesten met de roestversneller en daarna plaatst u het pas in de grond. Om te helpen met de juiste hoeveelheid roestversneller bestellen. Hebben wij de onderstaande tabellen voor u gemaakt. Zo ziet u snel en gemakkelijk hoeveel borderranden u kunt behandelen met een fles cortenstaal roest versneller.

Oxidatie versneller bestellen

U bestelt deze roestversneller, of oxidatie versneller, natuurlijk gemakkelijk en snel in de webshop van Wovar. Wij leveren dit product uit eigen voorraad. Hierdoor kunnen we super snel schakelen en leveren aan professionals en doe-het-zelver in heel Nederland, België, Duitsland en ver daar buiten. Ook wanneer u advies wilt inwinnen over het roesten van uw cortenstaal of andere materialen, kunt u bij ons terecht. Onze klantenservice helpt u graag verder met vrijblijvend advies. Wacht dus niet langer en bestel de versneller van roest bij Wovar.