CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Flex Fence Wit

5 Aantal producten

Flex Fence Wit

Wilt u graag meer privacy in uw overkapping of zithoek? De flex fence van Wovar is hiervoor een uitstekende oplossing. Flex fence draaibare lamellen is een systeem van twee aluminium rails waar u planken tussen kunt schroeven. Deze planken kunt u vervolgens open en dicht draaien. Als het bijvoorbeeld lekker weer is en u zonlicht in uw overkapping wilt zet u de lamellen open. Begin het harder te waaien of wilt u minder zonlicht binnen, dan draait u de lamellen eenvoudig weer dicht. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk met dit systeem. U kunt er bijvoorbeeld ook een fantastische schutting of dak voor uw overkapping mee maken. Wovar heeft deze witte flex fence in de volgende lengtes beschikbaar: 50 cm, 95 cm, 165 cm en 220 cm.  

Lamellen inkorten

Deze witte flex fence zijn dus in vijf standaard lengtes verkrijgbaar. De kans is daarom vrij groot dat de lamellen niet precies de goede lengte hebben voor uw project. Meet daarom eerst goed op hoe lang de flex fence moet zijn en kies dan een model die wat langer is. Vervolgens kunt u de lamellen heel eenvoudig op maat maken met een ijzerzaagje. In de video hieronder laten wij precies zien hoe je dit doet!

Witte flex fence kopen

De mooiste draaibare lamellen koop u bij Wovar. Geniet van de hoogwaardige kwaliteit voor super scherpe prijzen. Houdt er rekening mee dat de lamellen bij ontvangst wat los lijken te zitten. Door de borgmoer in het U-profiel aan te draaien kunt u zelf bepalen hoe strak u de lamellen aandraait. Als tip geven wij mee om dit vóór de montage de doen.

Heeft u een bouw- of klusbedrijf en wilt u de flex fence zakelijk aanschaffen? Maak dan snel een zakelijk account aan. Hiermee profiteert u namelijk van vele voordelen, zoals 15% korting en een eigen contactpersoon. 

Zijn witte flex fence toch niet helemaal wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze zwarte flex fence of RVS flex fence