• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren

Populaire producten

Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Wovar Gereedschap

Gaat u aan de slag met een klus? Dan heeft u natuurlijk ook het juiste gereedschap nodig. Wovar heeft een breed assortiment gereedschap, handgereedschap en andere klusaccessoires. Dit varieert van boren en bitjes tot aan een complete gereedschapswagen. Maak uw eigen gereedschapswand met al onze verschillende stukken gereedschap en handgereedschap. Gereedschap aanbieding? Kijk dan bij ons handgereedschap en koopjes. Hier vindt u goedkoop gereedschap. Wovar biedt naast basis gereedschap ook hele specifieke stukken gereedschap. 

Handgereedschap en koopjes

Voor veel verschillende klussen maakt u gebruik van handgereedschap. Gaat u materialen op maat maken, dan heeft Wovar handzagen en tangen voor u liggen. Om alles goed op- en af te meten, maakt u gebruik van ons meetgereedschap. Denk tijdens het klussen ook aan uw veiligheid, met onze werkhandschoenen en meer. Een ouderwetse schroevendraaier of toch de handige universele tang: de waterpomptang. Bij ons handgereedschap vindt u al uw handgereedschappen!

Multitool zaagjes

Bent u in het bezig van een multitool? Dan kunt u dit stuk elektrisch gereedschap gebruiken om materialen op maat te zagen. Wij hebben hiervoor diverse multitool zaagjes in ons assortiment opgenomen. Deze zaagjes zijn gemakkelijk in gebruik en in rap tempo verwisselbaar. Bij ons heeft u keuze uit verschillende typen aansluitingen. Denk aan de veelgebruikte universeel aansluiting, maar ook starlock, supercut en DW 

Boren en toebehoren

Om uw schroeven en bouten op de juiste manier te monteren, maakt u gebruik van boren. Denk aan metaalboren, hardhoutboren en betonboren, maar ook specifieke boren zoals verzinkboortjes en slangenboren. Nadat u het juiste gat heeft geboort, gaat u de schroeven monteren. Hierbij maakt u natuurlijk gebruik van onze hoogwaardige bitjes en bitsets.

Zaagbladen en doorslijpschijven

Wovar heeft een breed aanbod zaagbladen en doorslijpschijven. Hiermee kunt u al uw materialen gemakkelijk op maat maken. Wij leveren zaagbladen voor reciprozagen, decoupeerzagen, cirkelzagen en meer. Wilt u een rond gat uitzagen? Dan hebben wij hiervoor gatenzagen. Met een gatenzaag kunt u in snelvaart een perfect rond gat zagen. Voor al het andere zaagwerk heeft Wovar reciprozaagjes en decoupeerzaagjes. Tegels of metaal doorslijpen? Dan zijn onze diamantzaagbladen en doorslijpschijven interessant. 

 

Uitvulplaatjes en stelwiggen

Gaat u een constructie maken zoals bijvoorbeeld een kozijn? Dan krijgt u in sommige gevallen te maken met speling of tussenruimte. Deze kunnen ervoor zorgen dat uw constructie scheef staat of minder sterk is. Dit kunt u gemakkelijk oplossen met uitvulplaatjes en stelwiggen. Deze kunststof plaatjes schuift u in holle tussenruimtes, waarna deze mooi zijn opgevuld. 

Aanhangernetten

Wettelijk bent u verplicht uw lading in aanhanger af te dekken. Hiervoor maakt u gebruik van aanhangernetten. Een aanhangernet voorkomt dat u onderweg uw lading verliest. Voor een geringe prijs kunt u jarenlang plezier hebben van een aanhangernet. Wovar aanhangernetten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, perfect voor uw zware klussen. Voorkom hoge boetes en bevorder de veiligheid op de weg door een aanhangernet over uw aanhangwagen te plaatsen.

Touw en kettingen

Om spullen even snel, of juist permanent, vast te zetten kiest u voor touw en ketting. Een touw kunt u vastknopen om allerlei verschillende materialen. Ons touw is gemaakt van sterk gevlochten nylon, waardoor u grote gewichten aan het touw knoopt. Wat betreft de ketting heeft u de keus uit een rvs-variant, welke perfect is voor gebruik in de open lucht. Daarnaast zijn de voetkettingen verzinkt geschikt voor de zware klussen. 

Elektrisch gereedschap

Binnenkort bij Wovar: elektrisch gereedschap. Met elektrisch gereedschap kunt u in hoog tempo constructies bouwen en andere klussen klaren. Met een accuboormachine maakt u gemakkelijk montagegaten in uw bouwstoffen. Vervolgens neemt u een accuschroefmachine om uw schroeven in te draaien met behulp van onze hoogwaardige torx bits.