CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis!
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Plankdragers Wit Metaal

9 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Plankdragers Wit Metaal

Voor plankdragers metaal wit gecoat bent u bij Wovar aan het juiste adres. Wovar levert Witte plankdragers in verschillende maten. Namelijk plankdrager zwaar wit 200 x 300 mm, 250 x 400 mm en en 330 x 500 mm. De ijzersterke plankhouders beschikken over een schuine schoor. Vandaar dat ze ook wel plankdrager met schoor of plankdragers zwaar worden genoemd. De schuine schoor is uitneembaar. Voor een optimale draagkracht wordt dit afgeraden.

Witte plankdragers kunt u gebruiken in contrast met een donkere kleur, of juist bij een witte muur en plank. Op deze manier vormt alles één wit geheel, waardoor de witte dragers wegvallen bij de rest. Witte plankdragers zijn eenvoudig te bevestigen en kunt u combineren met een plank naar keuze. Kies voor een dikke witte plank of juist een dunnere witte plaat. Met plankdragers bent u enorm flexibel en kunt u zelf bepalen hoe groot de plank of het schap wordt. Plankdragers wit kiest u altijd iets korter dan uw plank, zodat de plankdrager wit niet uitsteekt aan de voorkant. 

Naast onze witte plankdragers levert Wovar ook plankdragers zwart metaal, plankdragers aluminium, plankdragers industrieel, plankdragers zwaar verzinkt, blinde plankdragers en zelfs leren plankdragers

Plankdrager metaal wit staat prachtig bij ieder interieur met witte muren. Plankdragers wit zijn 3 cm breed en beschikken in totaal over 6 montagegaten. Het is gebruikelijk de korte zijde aan de muur te verankeren. U plaatst de plankdragers maximaal 60 cm uit elkaar voor een optimale draagkracht. 

Plankdragers aan de muur monteren doet u met onze spaanplaatschroeven pozidrive 5x50 mm in combinatie met onze 8x40 mm plug. Boor een 50 mm diep gat in uw stenen muur met onze SDS hamerboor 8x110 mm. Let op, voor deze boor dient u in het bezit te zijn van een sds boormachine. Stop de plug in het gat en schroef de plankdrager stevig vast aan de muur. Gebruik onze witte afdekdopjes om de schroeven mooi weg te werpen. Tip; met een beetje lijm of siliconen kit zitten de dopjes extra goed vast.

Video: Witte plankdragers monteren

Bestel plankdragers wit metaal bij Wovar. Bouw- en klusbedrijven krijgen extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account