Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Koppelplaten Verzinkt

Wovar levert verzinkte koppelplaten en koppelplaten van rvs staal. Met koppelplaten koppelt u eenvoudig twee verschillende stukken hout. U verlengt bijvoorbeeld een plank of balk met behulp van de Wovar-koppelplaten. De koppelplaten van Wovar beschikken over het zogenoemde CE-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat de koppelplaten voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Koppelplaten worden ook wel verbindingsplaten of koppelankers genoemd. Wovar levert ze bovendien overal in Nederland en België. Monteer koppelplaten met onze spaanplaatschroeven. U bent een houten schuur of bijvoorbeeld een verandaoverkapping aan het bouwen? Bestel dan ook uw Torx-tellerkopschroeven, slotbouten verzinkt of rvs, balkdragers of raveeldragers mee. Wovar is het A-merk voor koppelplaten, schroeven, bouten en meer ijzerwaren. Ontdek onze handige webshop, aantrekkelijke prijzen en snelle levering bij u thuis of op de werf. 

De Wovar-koppelplaten zijn verkrijgbaar in talloze maten en ijzersterk. Dat komt doordat elke koppelplaat een dikte heeft van 2 mm. Dat maakt de koppelplaten geschikt voor het koppelen van zware balken. Het is belangrijk dat u koppelplaten bestelt die smaller zijn dan de balk. Meestal houden bouwvakkers en schrijnwerkers de breedte van de balk min 4 of 5 cm aan. 

Hoe monteer ik koppelplaten?

Elke koppelplaat is voorzien van een gatenpatroon. In deze gaten bevestigt u de koppelplaat met onze 4 of 5 mm dikke spaanplaatschroeven. Bij elke koppelplaat wordt duidelijk aangegeven welke schroeven u het beste kunt gebruiken.

 

Bestellen

Bestel de ijzersterke koppelplaten van Wovar voor de laagste prijs. Bestel minimaal 10 stuks en profiteer al van onze stapelkorting. Bedrijven krijgen een persoonlijke kortingscode bij Wovar. Heeft uw bedrijf nog geen kortingscode? Meld u hier aan!