CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Waterpassen

12 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Waterpassen

Met de waterpassen van Wovar plaatst u iedere constructie die u bouwt perfect waterpas. Kies uit waterpassen in diverse lengtes, variërend van 50 centimeter tot 150 centimeter. Wij leveren waterpassen met twee of met drie libellen. Hiermee stelt u uw houtconstructie perfect recht, kunt u uw zandbed voor bestrating mooi op afschot leggen of uw dakbeschot in de juiste hoek plaatsen. Wanneer u een schutting plaatst en hiervoor uw palen waterpas wilt zetten, kunt u ook gebruik maken van onze hoekwaterpas. Met een hoekwaterpas bent u in staat om een paal in twee richtingen tegelijk waterpas te stellen. 

Hoe werkt een waterpas

Een waterpas is een rechte metalen buis, met in het midden een buisje met vloeistof. De meeste waterpassen hebben meerdere buisjes met vloeistof (de libellen), deze staan gedraaid ten opzichte van elkaar in 180 graden, 90 graden en 45 graden. Zo bent u in staat om uw materialen in de juiste richting te stellen. Om bijvoorbeeld een balk perfect horizontaal te stellen, legt u de waterpas op de balk. De kunst is, om de luchtbel in het midden van de waterpas exact tussen de 2 streepjes van de libel te plaatsen. Wanneer u dit heeft gedaan, staat uw balk precies horizontaal waterpas. Dit is uiteraard ook mogelijk in verticale of diagonale richting.

Waterpas kopen

Geen enkele doe-het-zelver kan zonder een waterpas. Bestel uw waterpas voordelig bij Wovar. Bent u grootverbruiker? Dan kunt u gebruik maken van onze staffelkorting. Bent u ondernemer in de bouwbranche of andere brache? Dan nodigen wij u uit om een zakelijk account te openen bij Wovar. Hiermee krijgt u een handig orderoverzicht en een vaste zakelijke korting!

Is de waterpas niet helemaal waarnaar u op zoek was? Neem dan gerust eens een kijkje bij ons andere meetgereedschap