CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Diamantschijven

7 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Diamantschijven

Diamantzaagbladen, ook wel een diamantschijf of diamantslijpschijf genoemd, zijn voor iedere klusser onmisbaar. De diamantzagen van Wovar worden onderverdeeld in verschillende klasses: Budget, Classic, Professional, Expert. Alle varianten zijn beschikbaar in verschillende maten. Let bij het aanschaffen van de diamantzaag op de grootte van het asgat, hierdoor weet u zeker dat u het geschikte zaagblad voor uw machine besteld. Alle diamantzaagbladen van Wovar beschikken over (premium) gelaste turbosegmenten.

Met deze diamantzagen zaagt u zeer eenvoudig door metselwerken, beton, graniet of andere bouwmaterialen heen. Met het diamantzaagblad Expert is het zelfs mogelijk eenvoudig door kalkzandsteen en baksteen te zagen. De afmetingen genoemd in de titel staan voor de diameter van de diamantschijf en de grootte van het asgat.

Wilt u door metaal of RVS zagen? Bekijk dan onze doorslijpschijven voor RVS. Daarnaast levert Wovar ook hoogwaardige reciprozaagbladen en decoupeerzaagjes om door het dikste hout te zagen.