CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Tegeldragers

6 Aantal producten

Tegeldragers

Tegeldragers, ook wel vlonderpads genoemd, zijn voor het omhoog brengen van (meestal betonnen) terrastegels en terrasdragers zijn bedoeld voor onderbalken van houten vlonders omhoog brengen. Op deze pagina vindt u dus tegeldragers, geschikt voor betontegels en liggers om uw dak te beschermen. Wilt u kunststof balkdragers kopen voor uw onderregels van uw houten terras, bekijk dan de pagina terrasdragers.

Daarnaast leveren wij nu ook rubberen tegeldragers. Deze tegeldragers worden ook wel vlonderpads genoemd en zijn dus niet alleen geschikt voor tegels. De rubberen tegeldragers kunt u ook voor onder andere vlonderbalken gebruiken en wordt veel gebruikt bij het plaatsen van zonnepanelen. Zo beschermt u de onderconstructie van uw vlonder, terras of dak.

Rubberen tegeldrager

Rubberen tegeldragers zijn een uitstekende keuze om schade te voorkomen en geluidsdemping te verbeteren bij het gebruik van tegels. De rubberen tegeldrager wordt onder de tegels geplaatst en dienen als beschermende buffer, waardoor schokken en trillingen geabsorbeerd worden, wat de kans op beschadiging aan uw dak aanzienlijk vermindert. Bovendien dragen rubberen tegeldragers bij aan geluidsvermindering, waardoor het geluid van voetstappen en andere impactgeluiden wordt gedempt. Onze rubberen tegeldragers zijn gemaakt van hoogwaardig rubbergranulaat. Bij Wovar bieden wij een ruim assortiment rubbergranulaat tegeldragers in de meest voorkomende maten. Denk hierbij aan onze populaire tegeldragers in de maat 10 x 10 cm of ga voor een grotere tegeldrager in de maat 15 x 15 cm voor extra draagvlak. Bekijk hier ons assortiment rubberen tegeldragers.

 Vlonderpads

Vlonderpads zijn onmisbare onderdelen bij het aanleggen van tegels op uw dakterras. Deze handige vlonderpads, ook wel bekend als rubberen tegeldragers, fungeren als beschermende buffers die schade voorkomen en geluid dempen. Door deze vlonderpads onder de tegels te plaatsen, wordt de kans op beschadiging van het terras aanzienlijk verminderd. Bovendien zorgen de vlonderpads voor demping van geluid, wat resulteert in een rustigere en comfortabelere buitenruimte. Het gebruik van een rubberen tegeldrager onder tegels is dus essentieel voor duurzaamheid en geluidsbeheersing.

 Video: Hoe gebruikt u rubberen tegeldragers / vlonderpads? 

Rubber mat zonnepanelen

Zoekt u een rubberen mat voor uw zonnepanelen? Gebruik dan de rubberen matjes, ook wel vlonderpad genoemd van Wovar. De vlonderpads wordt geplaatst als een beschermende laag van rubber tussen de zonnepanelen en uw dak. De vlonderpads bieden een effectieve oplossing om zowel uw dak te beschermen tegen beschadiging als geluidsdemping te bevorderen. De rubberen matjes van Wovar bieden voor uw zonnepanelen een bijkomend voordeel door geluidsdemping, waardoor geluidsoverlast van regen, wind of eventuele geluiden van de zonnepanelen worden beperkt. Dit maakt het gebruik van rubber mat onder uw zonnepanelen niet alleen een praktische, maar ook een geruststellende keuze voor zowel de levensduur van uw dak als uw dagelijkse wooncomfort. Let op: U kunt deze vlonderpads niet gebruiken op PVC daken. Dit komt doordat bij rechtstreeks montage van rubbergranulaat op PVC ondergronden het materiaal kan aantasten. Heeft u een bitumen dak, bijvoorbeeld dakleer, dan zijn de vlonderpads uitermate geschikt voor uw project. 

Bestel samen met uw tegeldragers voor keramiek en betontegels ook anti-worteldoek tegen onkruid, handgereedschap en meer schroeven en ijzerwaren in onze webwinkel. Wij leveren altijd de volgende dag al bij u thuis of op uw werk. 

Maak uw bestelling compleet en bestel naast tegeldragers ook hoogwaardige bevestigingsmaterialen mee zoals onze slotbouten, houtdraadbouten of tellerkopschroeven. Daarnaast levert Wovar ook ijzerwaren zoals paalhouders