CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Bolkopnagels

38 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Bolkopnagels

Bent u op zoek naar bolkopnagels voor het monteren van uw houten gevelbekleding? Wovar levert bolkopspijkers RVS in vele soorten en maten. Denk aan bolkopnagels RVS met ribbels, los in doosjes van circa 500 gram of bolkopnagels op rol voor tackers. Geribde nagels worden ook wel ringnagels of ribnagels genoemd. De bolkopnagels zijn gemaakt van RVS a2 staal. Hierdoor roesten de nagels niet en krijgt u ook geen lelijke plekken op uw gevelbekleding. De RVS spijkers met bolle kop, los in doosjes, zijn verkrijgbaar in de maten 2.5 x 40 mm, 2.9 x 45 mm en 3.2 x 55 mm. Het aantal geribte nagels dat in een doosje van 500 gram zit staat bij ieder doosje vermeld. De RVS bolkopnagels op rol voor spijkerpistolen zitten per circa 200 nagels verpakt. RVS spijkers op rol hebben een rolhoek van 15°C.

Gebruik bij RVS nagels altijd een terugslagvrije hamer met nylon doppen, om het RVS niet te beschadigen!

Wilt u morgen al aan het werk met uw houten gevelbekleding bevestigen? Bestel RVS bolkopspijkers op werkdagen voor snelle levering in 24 uur bij u thuis! Bezorgingen vinden ook plaats op zaterdag. 

Bolkopnagels worden ook wel ringnagels, gevel nagels, schroef nagels, ribnagels of RVS spijkers genoemd. De nagels beschikken over een bolle kop en ribbels. De ribbels voorkomen dat de nagels weer naar buiten gedrukt worden als uw hout gaat werken door de wisseling van weersomstandigheden. De kop van bolkopnagels dienen altijd op uw gevelhout te blijven, sla de kop dus nooit in het hout. Zo blijft het hout onbeschadigd en voorkomt u mankementen als lekkage. 

Potdekselplanken monteren

RVS Bolkopspijkers

Kies voor kwaliteit! A-merk Wovar levert RVS bolkopnagels op rol voor een snelle montage van bijvoorbeeld gevelbekleding. Ook leveren wij bolkop schroefnagels los in doosjes van 500 gram. De RVS nagels zijn vooral geschikt voor gevelplanken van red cedar hout en gevelhout van siberisch lariks. Bij thermisch gemodificeerd Ayous, vuren, grenen en Fraké is voorboren met een 2 mm boor sterk aanbevolen. 

Werkt u met een spijkerpistool op luchtdruk of stroom met onze geribte bolkopnagels op rol? Zorg dan voor de juiste afstelling van uw luchtdruk. De bolkop van de nagel moet namelijk OP het hout blijven liggen en mag NOOIT in het hout schieten. 

Bolkopnagels bestellen

Bestel de RVS bolkopnagels van Wovar, los of op rol, nu via onze webshop. Heeft u vaker bolkop spijkers voor geveldelen nodig? Bouwbedrijven, klusbedrijven en groenbedrijven zoals hoveniers krijgen extra voordelen met een zakelijk account bij Wovar. Denk aan extra korting, een vast contactpersoon en een overzichtelijke orderhistorie.

Zijn bolkopnagels RVS niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook onze tuinschroeven rvs voor het monteren van potdekselplanken.