CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Viltglijders

11 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Viltglijders

Bent u op zoek naar viltglijders voor onder uw meubilair? Met viltglijders, ook wel meubelglijders, vilt voor onder stoelen, of meubelviltjes genoemd, beschermt u uw vloer tegen eventuele beschadigingen en krassen die worden veroorzaakt door meubels die heen en weer schuiven. Naast het feit dat de viltglijders uw laminaat, parket of plavuizen beschermen tegen krassen en beschadigingen, hebben ze ook een geluiddempende werking. Zo ondervindt u geen overlast meer van harde piepen en geluiden van stoelen of krukken die heen en weer worden geschoven.

Soorten meubelglijders en plakvilt

Bij Wovar kunt u terecht voor een breed scala aan meubelglijders. Zo vindt u in ons assortiment speciale schroefviltjes voor in houten meubelpoten. Vanwege de schroefverbinding komt het meubelvilt muurvaast aan de meubelpoot te zitten. Naast schroefviltjes bent u bij Wovar aan het juiste adres voor zelfklevende viltglijders, die doorgaans het meest gebruikt worden. Zelfklevende meubelglijders, ook wel plakvilt genoemd, worden voornamelijk gebruikt voor onder metalen of stalen meubelpoten, daar waar schroefviltjes niet toegepast kunnen worden. Naast meubelglijders biedt Wovar ook geluiddempers aan die, zoals de naam al doet vermoeden, een geluiddempende werking hebben bij dichtslaande deuren of lades.

Viltjes voor stoelen monteren

Het grote voordeel van meubelviltjes is dat u ze heel eenvoudig zelf kunt plaatsen. Bij de zelfklevende meubelviltjes verwijdert u simpelweg de beschermstrip en drukt u het viltje vervolgens strak onder de meubelpoot. De speciale plaklaag zorgt voor een stevige verbinding, zodat het viltje niet loslaat. De schroefviltjes monteert u door het viltje simpelweg met een schroevendraaier of boormachine in de onderkant van de meubelpoot te schroeven of te boren. In het schroefviltje bevindt zich namelijk een schroefkopje waar u de schroevendraaier in kunt steken. Voorboren is hierbij geen vereiste. 

Viltglijders online bestellen bij Wovar

Voorkom krassen en lelijke beschadigingen aan uw vloer met de viltglijders van Wovar! Bij ons vindt u een ruim assortiment meubelglijders, zodat er voor ieder meubelstuk het passende meubelviltje beschikbaar is. 

Zoekt u bij de viltglijders nog bijpassende tafelpoten of een ander soort meubelpoot? Bekijk dan eens ons ruime assortiment meubelbeslag.