Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar HSS-G TiN Metaalboren

Met onze HSS-G TiN-metaalboren bent u zeker van boortjes van goede kwaliteit. De boren voor metaal zijn gemaakt van hoge sterkte staal. Dat zorgt voor een extra lange levensduur. Naast deze hoge staalkwaliteit beschikken de metaalboortjes over een titaniumnitridecoating. Deze coating maakt de boren hittebestendig tot wel 600 graden. Daardoor kunt u lang boren in het metaal zonder de boor te laten afkoelen. Metaalboren van Wovar zijn verkrijgbaar van 3.0 tot en met 13.0 mm. Zie naast onze losse metaalboren ook onze metaalboorcassette

De hoogwaardige metaalboortjes van Wovar zijn geschikt voor het boren in alle metaalsoorten. Denk eraan om bij dunnere metaalboren (tot en met 4.0 mm) niet te veel druk te zetten op de boor en rustig in te boren. Doordat deze boortjes erg dun zijn zullen ze sneller breken. Wanneer u met beleid boort behouden de metaalboren van Wovar een langere levensduur. Bij dikkere metaalboren is het mogelijk om iets meer druk te zetten.

Metaalboren bestellen

Bestel de metaalboren van Wovar voor de laagste prijs. Ga voor de hoge stapelkorting en bestel 10 boren per maat. Bedrijven krijgen extra voordeel door middel van een persoonlijke kortingscode. Bedrijven zonder kortingscode wordt aangeraden om zich hier aan te melden.