Ook tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Spaanplaatschroeven RVS 410

Normaal gesproken zijn rvs-schroeven net iets minder sterk dan verzinkt metaal. Spaanplaatschroeven van roestvrijstaal bij Wovar verschillen nauwelijks van sterkte met de gegalvaniseerde variant. Dat komt door de rvs 410 kwaliteit van de Wovar-spaanplaatschroeven. Deze kwaliteit roestvrijstaal oxideert niet en is ijzersterk.  Deze Torx-deeldraadschroeven in rvs zijn geschikt voor 1001 houtbouwklussen. Zie ook onze houtschroeven van rvs 410 staal. Of bekijk onze hardhoutschroeven geschikt voor alle houtsoorten.

Met de Wovar spaanplaatschroeven rvs 410 bent u verzekerd van krachtige schroeven die niet afbreken. Wanneer u werkt met hardhout wordt voorboren aangeraden. Daarvoor zijn onze Wovar-hardhoutboortjes uitermate geschikt.

Spaanplaatschroeven rvs 410 met Torx-aandrijving

De spaanplaatschroeven rvs 410 van Wovar zijn voorzien van een Torx-aandrijving. De spaanplaatschroeven met een dikte van 4 mm hebben Torx-maat 20 (TX20) en de schroeven van 5 mm dik Torx-maat 25 (TX25). De Torx-afdruk is extra diep gemaakt zodat uw gereedschap nog meer grip heeft op de schroeven. Een Torx-aandrijving is een stervormige aandrijving met 6 punten. Deze wordt vaak aangeraden door professionals. Bij Wovar hebben we service hoog in het vaandel staan. Daardoor krijgt u bij elk doosje schroeven een gratis bijpassende Torx-bit.

De spaanplaatschroeven van Wovar beschikken over een platverzonken kop. Dat zorgt ervoor dat de schroeven mooi verzinken in het hout. Onder deze platverzonken kop zitten freesribben. Die zorgen dat de schroef nog beter in het hout verzinkt. Dat leidt tot een zuivere afwerking.

Optimale kracht bij Wovar rvs spaanplaatschroeven

De schachtribben van de Wovar-spaanplaatschroeven zitten boven het schroefdraadgedeelte. Dat vermindert de spanning op de schroef en zorgt daarmee voor een korter indraaimoment. De schachtribben maken ruimte voor de schroef. Dat zorgt voor minder wrijving op de schacht en verhoogt de sterkte van onze spaanplaatschroeven. Naast de schachtribben hebben de spaanplaatschroeven ook grove schroefdraad. Daardoor kunt u meer schroeven per batterij indraaien. Het onderste deel van de schroefdraad is gekarteld. Het gekartelde deel verruimt het gat en snijdt alle vezels van het materiaal gemakkelijk door.

Spaanplaatschroeven rvs 410 voorboren

Door de snijpunt van onze rvs 410 spaanplaatschroeven is voorboren in zachthout overbodig geworden. Als u werkt met hardhout wordt voorboren wel aangeraden. Gebruik om voor te boren voor een 4 mm dikke schroef ons hardhoutboortje van 3 mm. Voor schroeven met een dikte van 5 mm zijn onze 3.5 mm dikke hardhoutboren geschikt. Dankzij de snijpunt is de kans dat zelfs het dunste houtmateriaal splijt vrijwel nihil. Ook wordt de toplaag niet beschadigd.

Spaanplaatschroeven rvs 410 kopen

Ontdek de kwaliteit van onze hoogwaardige rvs 410 spaanplaatschroeven. Erger u niet meer aan schroeven die tijdens het indraaien afbreken. Bestel minimaal 5 dozen en profiteer van onze bulkkorting. Bedrijven profiteren altijd door middel van een persoonlijke kortingscode. Nog geen persoonlijke kortingscode? Meld u hier aan.