Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Voldraadschroeven

Wovar levert voldraadschroeven van verzinkt staal in verschillende maten en in het zwart. Voldraadschroeven zijn volledig voorzien van schroefdraad waardoor ze een krachtige verankering hebben in het hout. De voldraadschroeven zijn vooral populair bij het monteren van metaal op hout. Voor hout-op-houtconstructies worden vaak deeldraadschroeven gebruikt, denk hierbij aan onze rvs en verzinkte 4 x 50 schroeven. Ook onze houtbouwschroeven met grote kop zijn deeldraadschroeven.

Voldraadschroeven zijn razend populair voor het bevestigen van bijvoorbeeld scharnieren of koppelplaten. De vlijmscherpe snijpunt snijdt moeiteloos door alle houtsoorten heen. Bij zachthout is het niet nodig om voor te boren. Bij hardhout wordt dit wel aangeraden. Wilt u voldraadschroeven gebruiken bij een hout-op-houtconstructie? Zorg dat het hout strak tegen elkaar aan klemt bij het inschroeven. Bij voldraadschroeven kan bij hout-op-houtconstructies namelijk ruimte ontstaan. Bij deeldraadschroeven gebeurt dat niet.

Even voorboren helpt ook bij het gebruik van voldraadschroeven voor hout-op-houtconstructies. Dan hoeft u het hout niet strak tegen elkaar aan te drukken. Bij 4 mm dikke voldraadschroeven gebruikt u onze hardhoutboor 3.0 mm dik. Voldraadschroeven van 5 mm dik boort u voor met onze hardhoutboortjes 3.5mm.

Door het verzinkte staal is de voldraadschroef van Wovar ijzersterk! De extra diepe Torx-indruk zorgt ervoor dat uw machine niet slipt tijdens het indraaien van de schroef. Kies bij de montage altijd voor Wovar Torx-bits. De Torx-bits van Wovar passen perfect op Wovar Torx-schroeven. Verzinkte schroeven kunnen na beschadigingen oxideren. Dat beïnvloedt de levensduur enorm. De grootste kans op beschadigingen is er tijdens het inschroeven. Als u gebruikmaakt van Wovar-bits verkleint die kans aanzienlijk.

Voldraadschroeven zwart verzinkt

De zwarte voldraadschroeven beschikken over een Deltacoll-coating. Deze coating beschermt de schroeven goed tegen roest, corrosie en oxidatie. Op de Deltacoll-coating is een zwarte toplaag aangebracht. Deze toplaag zorgt voor een prachtige zwarte glans. De zwarte voldraadschroeven beschikken over een Torx 20-aandrijving en een snijpunt. U moet de zwarte schroeven alleen in hardhout voorboren. Bij zachthout is dat niet nodig.

Bestellen voldraadschroef bij schroevengroothandel Wovar

Bestel de verzinkte voldraadschroeven van Wovar in dozen van 100 of 200 stuks. Bedrijven krijgen extra voordeel bij Wovar door middel van een persoonlijke kortingscode. Heeft uw bedrijf nog geen kortingscode? Meld uw bedrijf hier aan!