• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Kleur
Aandrijving kop
Voor buiten of binnen
PC-maat
Voorraad
Prijs
tot

Deurschilden

Deurschilden bepalen voor een groot deel het uiterlijk van uw deurbeslag. Het is dus van belang om voor het juiste deurschild te kiezen. Wovar biedt u daarom een ruim assortiment deurschilden, waar u kunt kiezen uit grijs en zwart aluminium. De schilden zijn zowel voor binnen als buitendeuren te gebruiken. U kunt ze daarnaast combineren met de door u gewenste deurklinken. Zo maakt u er zelf 1 mooi geheel van. 

De PC maat staat per deurschild aangegeven. Deze is belangijk, omdat het de afstand tussen het cilindergat en de deurklink aangeeft. Aan de hand van deze maat weet u ook welke maat insteekslot u moet gebruiken. Wanneer deze maat afwijkt, kan het zijn dat u uw sleutel niet in het slot kunt steken. Let bij uw bestelling dus altijd goed op de PC maat. 

Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren bij Wovar altijd van extra voordelen, waaronder korting. Maak hier gebruik van door een zakelijk account aan te maken. 

16 producten
Sorteren op voorraad
1-16 van de 16 producten
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Heeft u een kale deur en mist u nog iets van stijl en karakter? Geef uw deur extra body, door een deurschild om uw slot en klink heen te plaatsen. Heeft u geen slot? Dan bestelt u bij ons ook deurschilden zonder slotgat. U kunt de deurschilden van Wovar monteren met behulp van patentbouten. Deze kunt u vinden tussen de bijbehorende producten, maar ook gewoon in het assortiment deurschilden.

Schild met patentbout bevestigen

Wovar levert patentbouten in verschillende soorten en maten, zodat er altijd een bijpassende patentbout is voor uw schild. Patentbouten worden altijd aangeboden met bijbehorende patenthuls. Let hierbij goed op de dikte en de lengte van de bout. Boor voor met een hardhoutboor die dezelfde dikte heeft als de dikte van de patentbout, zodat deze gemakkelijk door de deur kan. In veel gevallen is dit een 4 mm dikke hardhoutboor

Deurschild kopen

Bestel uw deurschilden nu voordelig bij Wovar! Ook hier kunt u gebruik maken van de hoge staffelkorting bij aanschaf van 10 of 20 sets. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren bij Wovar altijd van extra voordelen, waaronder korting. Maak hiervoor snel een zakelijk account aan.

Bent u op zoek naar een losse set deurklinken voor bij uw deurschilden? Bekijk dan al onze deurklinken. Bestel ook uw insteekslot bij ons, om het beslag voor uw deur compleet te maken. Kies uit een mooi loopslot, kastslot of dag en nachtslot.

Besteld u liever een complete set inclusief deurschild en klink? Wovar levert ook complete sets, welke u kunt vinden in ons assortiment deurbeslag op schild.