CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
PlantenbeschermhoezenPlantbeschermingTuin

Filters

Plantenbeschermhoezen

12 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Plantenbeschermhoezen

Ervoor zorgen dat uw planten ongedeerd de winter doorkomen? Overweeg de beschermhoes! Op koude dagen waar onder andere vorst optreedt, heeft het groen in uw tuin meer kans op beschadiging. Voorkom dit door de verschillende formaten hoezen in huis te halen, plaats eenvoudig over en om uw planten zonder extra benodigde materialen. 

De hoezen zijn wit gekleurd en ontworpen uit een non-woven polypropyleen, ook wel een herkend als een onbreekbaar plastic. De beschermhoes voor planten beschermd tegen verschillende weersomstandigheden en zorgt ervoor dat de plant alsnog blijft groeien. Geschikt voor struiken, bloemen, boompjes en planten.

Bestel het afdekvlies onder andere met koord of rits, de keus is aan u!  

Het afdekvlies is de perfecte keuze voor iedere plant in uw tuin de gehele winter lang. Eenmaal na het plaatsen hoeft u geen extra onderhoud te verrichten, enorm gebruiksvriendelijk dus! De witte hoezen bestaan uit een polypropyleen waar enkele voordelen aan vast zitten:

  • De beschermhoezen zijn licht-, lucht-, en waterdoorlatend waardoor de planten voorzien blijven van zuurstof en blijven ademen.
  • De lichtdoorlatende eigenschap zorgt voor een broeikaseffect in het middenseizoen. 
  • Gemakkelijk in te korten indien nodig. Eenvoudig te snijden in het materiaal.
  • Geen onderhoud nodig eenmaal na plaatsen. 

Hoe bescherm je planten tegen vorst

De voornaamste reden voor het gebruik van de hoes is om bescherming te bieden tegen kou. Op dagen waarbij veel sneeuw, hagel of ijzel komt kijken wilt u de mogelijkheid hebben om planten en bloemen af te kunnen dekken. In het vroege voorjaar wilt u de onlangs uitgekomen knoppen niet aantasten, ze zijn op dit moment nog erg gevoelig en volop in de bloei. Door het gemakkelijk plaatsen van de afdekhoes kunt u beschadiging voorkomen in bijvoorbeeld vorstige ochtenden. Voorkom ook direct verstoring van vruchtvorming bij verschillende bomen. Het vlies maakt een verschil van wel 4 tot 8 graden!

Afdekhoes planten

Wist u dat de hoezen ook ideaal te gebruiken zijn om parasieten en vogels weg te houden van uw tuinplanten? Door het afdekvlies kunnen ze er niet bij waardoor u voorkomt dat het groen bruin verkleurt of uitdroogt. Een ander pluspunt is de versnelde kieming van de zaailingen. Dit komt doordat de grond sneller verwarmt waardoor zaden stukken sneller ontkiemen door de beschutting van de hoes. Bij de terugkeer van mooi weer kunt u het afdekvlies weer verwijderen en genieten van uw planten en bloemen. 

Beschermhoes planten kopen

Bestel de wit gekleurde hoezen in 1 van de verschillende afmetingen bij Wovar. Eenvoudig te plaatsen zonder extra onderhoud! Toch niet helemaal overtuigd van de beschermhoezen voor planten? In de webshop kunt u ook onze prachtige schaduwdoeken en plantensteunen bekijken. 

Wilt u te gekke kortingen ontvangen? Voor de hoveniers, klus- en bouwbedrijven is er vaste korting beschikbaar. Profiteer hier direct van en maak in 1 klik een zakelijk account aan.