Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Poortbeslagsets

Wovar levert complete poortbeslagsets voor tuindeuren, tuinhekken en poorten. De complete beslagsets zijn verkrijgbaar in het zwart en blauw verzinkt. U kiest tussen rechte hengsels, hengsels met knik of hengsels met bocht. De hengselsets zijn geschikt om zelf deuren en poorten te maken in uw tuin. Het enige waar u zelf voor moet zorgen is het hout. De beslagsets van Wovar zijn geschikt voor deuren van maximaal 5 cm dik en 120 cm hoog.

De poortbeslagsets van Wovar bestaan uit: 2 hengsels van 60 cm, 2 plaatduimen 16 mm, een heksluiting, een hardhoutboortje 6 mm en een hardhoutboor 9 mm dik. Om de hengsels, heksluiting en plaatduimen te bevestigen wordt ook een bevestigingsset meegeleverd. Daarin zitten 2 verzinkte M8x60 mm slotbouten, 6 verzinkte houtdraadbouten M8x30 mm, 12 rvs 410 4x50 mm houtschroeven en 6 rvs 410 4x30 mm houtschroeven.

Is uw tuinpoort dikker dan 5 cm? Of wilt u graag langere hengsels gebruiken bij uw poortbeslagset? Contacteer ons dan. Wij helpen u graag met het samenstellen van een poortbeslagset op maat!

Complete beslagset voor tuinpoorten bestellen

Maak een keuze uit een prachtige hengselset samengesteld door Wovar. Laat u inspireren door ons ruime assortiment van tuinbeslag voor tuindeuren en poorthekken. Bedrijven krijgen extra voordeel bij Wovar. Meld uw bedrijf hier aan en ontvang een persoonlijke kortingscode!