Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Zwarte Schroeven

Deze verzinkte zwarte schroeven van Wovar zijn voorzien van een hoogwaardige Deltacoll-coating. Deze zwarte coating wordt aangebracht door middel van een zwart gepassiveerde zinklaag. Deze diepzwarte oppervlaktebehandeling heeft een uitstekende hechting en beschermt de vijzen goed tegen roest en maakt ze corrosiebestendig. Na de Deltacoll-coating wordt een zwarte toplaag aangebracht. Deze toplaag zorgt voor een prachtig glanzend effect. De zwarte schroeven van Wovar zijn gemaakt van verzinkt staal. Dat maakt ze ijzersterk.

Naast onze zwarte schroeven bieden wij ook blauw verzinkte schroeven en rvs 410 schroeven zonder zwarte kop.

Wovar levert zwarte schroeven in de volgende maten en varianten:

  • Schroeven zwart 4 x 25 mm (voldraad)
  • Schroeven zwart 4 x 30 mm (voldraad)
  • Schroeven zwart 4 x 40 mm (voldraad)
  • Schroeven zwart 4 x 50 mm (deeldraad)
  • Schroeven zwart 5 x 40 mm (deeldraad)
  • Schroeven zwart 5 x 50 mm (deeldraad)
  • Schroeven zwart 6 x 50 mm (deeldraad)

De zwarte voldraadschroeven zijn volledig voorzien van schroefdraad. Dat maakt de schroeven uitermate geschikt voor de montage van metaal op hout zoals bijvoorbeeld zwarte scharnieren of plaatduimen. Deeldraadschroeven worden meer toegepast bij hout-op-houtconstructies. Doordat de schroef deels voorzien is van schroefdraad, wordt het hout krachtig tegen elkaar aan getrokken.

Schroeven zwart met snijpunt

Deze hoogwaardige zwarte schroeven van Wovar hebben een vlijmscherpe snijpunt. Daardoor splijt zelfs het dunste plaatmateriaal niet. De snijpunt snijdt moeiteloos door alle houtsoorten heen. Door de snijpunt is het bij zachte houtsoorten niet nodig om voor te boren. Bij hardhout wordt dat wel aangeraden. Gebruik bij de zwarte schroeven van 4 mm dik onze hardhoutboor van 3mm. Bij deze zwarte schroeven van 5mm dik boort u voor met onze hardhoutboor van 3.5 mm dik en bij de 6 mm dikke zwarte schroeven met een hardhoutboortje van 4 mm.

Welke kop hebben de zwarte schroeven van Wovar?

De zwarte schroef is voorzien van een platverzonken kop. Die trekt mooi in het hout tijdens het indraaien van de schroef. Dat zorgt voor een prachtige afwerking. Bij de zwarte schroeven van 4 en 5 mm dik is de platverzonken kop voorzien van een Torx 20-aandrijving. De 6 mm dikke schroeven hebben een Torx 25-indruk. Torx-aandrijving is een stervormige indruk met 6 uiteinden. Die zorgen ervoor dat uw machine extra veel grip heeft en niet slipt tijdens het inschroeven. Gebruik voor de montage van deze zwarte schroeven altijd de hoogwaardige TX20-bits van Wovar. Deze hebben een perfecte passing op deze zwarte Torx-schroeven en zorgen ervoor dat de zwarte toplaag niet beschadigd wordt. Zo behouden de schroeven hun mooie zwarte glans.

Tip: Gebruik voor de montage de magnetische bithouder met 2 gratis Torx 20-bits. De magnetische bithouder laat de schroeven aan de bits kleven wat zorgt voor meer grip en een snellere montage van de zwarte schroeven.

Zwarte schroeven bestellen voor een prachtige afwerking

De zwarte schroeven van Wovar zijn verkrijgbaar in dozen van 50 en 100 stuks. Profiteer van onze hoge stapelkorting en bestel minimaal 5 dozen zwarte schroeven. Bedrijven krijgen extra voordeel door middel van een persoonlijke kortingscode. Heeft uw bedrijf nog geen kortingscode? Meld uw bedrijf hier aan!