• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren

Populaire producten

Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Wandrailsystemen

Wandrailsystemen, ook wel F-systemen genoemd, maken het mogelijk gemakkelijk aan de muur een systeem te maken met verschillende plankendragers. Deze losse dragers haakt u eenvoudig in de rails die u aan de muur bevestigt. Hierdoor creëert u binnen no-time een prachtig wandrailsysteem.

Wandrails zijn bij Wovar in twee verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo vindt u bij ons zwarte wandrailsystemen en witte wandrailsystemen. Door de verschillende lengtes en breedtes is het mogelijk het wandsysteem compleet naar wens te maken. Met een combinatie van enkele en dubbele rails verlengt u het wandsysteem gemakkelijk over uw gehele muur. Voor een wandrailsysteem heeft u een aantal wandrails nodig, een aantal F-dragers (plankdragers voor wandrailsysteem) en legplanken. Ook voor zakelijke toepassingen kunt u erg goed gebruik maken van wandrailsystemen. Dit F-railsysteem, zoals wandrailsystemen ook wel worden genoemd, vormen een stevige schapdrager voor al uw producten. De planksteunen houden uw houten of metalen schappen keurig op hun plaats. 

Lees meer over onze wandrailsystemen op de individuele productpagina's of kijk een bij onze blogs voor meer inspiratie en instructies. Hier leert u alles over de mogelijkheden van een wandrailsysteem, maar ook hoe u deze het beste kunt monteren voor een stevig f-railsysteem.

Heeft u opbergruimte nodig voor diverse spullen in uw huis of in een schuur? Of wilt u een kamer aankleden door accessoires op een plank aan de muur te plaatsen? Met een wandrailsysteem kan dit allemaal. Het voordeel van wandrailsystemen ten opzichte van plankdragers, is dat het wandrailsysteem te allen tijde bij te stellen is. U kunt extra planken bijplaatsen, een plank weghalen of de hoogte van een plank bijstellen. 

Deze flexibiliteit is een unieke eigenschap die u alleen bij een wandrailsysteem krijgt. Handig dus wanneer u flexibililteit nodig heeft in uw opbergruimte, kledingkast of vaak van accessoires wisselt. 

Wandrailsysteem bestellen

Bent u overtuigd van de kracht en eenvoud van wandrailsystemen? Stel dan uw eigen wandrailsysteem samen en bouw uw eigen wandrailsysteem! Kies hiervoor diverse F-dragers en wandrails. Combineer de wandrails met onze tuinschroeven of spaanplaatschroeven voor een stevige bevestiging. 

Is een wandrailsysteem niet de juiste manier om een plank te bevestigen voor uw situatie? Neem dan een kijkje in ons ruime aanbod plankdragers. Hier vindt u diverse varianten plankdragers in de grijze verzinkte kleur, maar ook witte of zwarte plankdragers. Wilt u een meer unieke look? Kijk dan eens bij onze leren plankdragers of blinde plankdragers. Onze plankdrager zwart staat erg mooi bij een modern interieur. 

Voor zakelijke toepassing van deze schapdragers en planksteunen wijzen wij u op ons zakelijk account. Hiermee komen bouw- en klusbedrijven in aanmerking voor diverse aanvullende voordelen, ook op de wandrails en een compleet wandrailsysteem!