Bevestigt het, keer op keer!

Over Wovar

Wovar is het betere merk voor vijzen, bouten, moeren, boortjes en steeds meer andere ijzerwaren. Wovar-bevestigingsmaterialen staan bekend om hun juiste mix van topkwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Niet voor niets hanteren wij onze slogan: Wovar bevestigt het, keer op keer.

Bekijk de Wovar-bedrijfsvideo

Abonneer je voor montagetipsvideo's ook op ons YouTube-kanaal.

 

Populair bij bedrijven en thuisprofessionals

Wovar-bevestigingsmaterialen verkopen wij aan particuliere thuisklussers en bedrijven. Steeds meer bouwbedrijven, klusbedrijven, hoveniers, houthandels, meubelmakers en ijzerwarenwinkels ontdekken Wovar. Wij bieden zakelijke klanten en grootverbruikers met een account een groot assortiment, aantrekkelijke kortingen, gratis retourneren binnen de 100 dagen en levering de volgende dag. 

Toppers

Van origine zijn wij sterk in houtschroeven. Populair binnen ons assortiment zijn dan ook onze rvs-terrasschroeven, verzinkte bolkopschroeven, zwarte bouten met platte kop en bijbehorende bitjes en boortjes.

Zakelijk account?

Wilt u ook vrijblijvend een zakelijke account bij Wovar? Bedrijven met een account profiteren van korting. Contacteer ons. Ontdek onze aantrekkelijke prijzen en bovenal onze hoogwaardige materialen. Een bepaalde schroef of bout eerst even proberen? Vraag dan een 'proefschroef' aan.

Achtergrond Wovar

Mijn naam is Jesse Keizer, oprichter en directeur van Wovar BV. Enkele jaren geleden, tijdens mijn afstudeeropdracht, ontdekte ik dat doe-het-zelfzaken vaak veel geld vragen voor schroeven en ijzerwaren. Ook bleek uit mijn onderzoek dat de kwaliteit van hun schroeven vaak ondermaats is. Dat bracht mij op het idee van Wovar, waar de balans tussen een goede kwaliteit en een aantrekkelijke prijs in evenwicht moet zijn. Bovendien kunnen wij door grote volumes en focus op het internet snel verzenden en de operationele kosten laag houden. Inmiddels versturen wij schroeven, ijzerwaren en meer bevestigingsmaterialen binnen de 24 uur in heel Nederland en België.

Onthoud bovenal onze slogan: Wovar bevestigt het, keer op keer.  

Het Wovar Team 

Benieuwd naar wie er bij ons werken? Bekijk hier Team Wovar

Volg Wovar op social media

Mis nooit meer acties, nieuwe producten en meer nieuws van schroevengroothandel Wovar.

Facebook
Twitter
Instagram
Youtube