CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Windhaken

28 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Windhaken

De buitendeur stevig vastzetten? Windhaken met schroefoog van Wovar zorgen ervoor dat u de deur stevig vastzet, waardoor deze geen kant meer op gaat! Wovar verkoopt windhaken in verschillende maten in Verzinkt en RVS voor de laagste prijs. Door de schroefogen is een windhaak zeer eenvoudig te monteren. U kunt de windhaken monteren in zowel hout, steen of beton om uw deur niet meer te laten klapperen of de deur vast te zetten. Wovar verkoopt windhaken in verzinkt staal van 40- tot 500 mm lang en in RVS van 100- tot 250 mm lang.

Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account. 

Windhaak vastdraaien in hout

De meegeleverde ogen monteert u gemakkelijk in uw muur of in hout. Bij de montage komt er één oog in de muur en de andere in uw deur. In hout kunt u het oog gemakkelijk aandraaien. Is dat toch te zwaar, dan kunt u een schroevendraaier gebruiken. Steek deze door het oog en draai deze dan aan. 

Windhaak vastdraaien in muur

Wilt u de windhaak in een stenen of betonnen muur verankeren? Dat kan geheel eenvoudig met een nylon plug van 6 mm. De boordiepte bepalen is erg eenvoudig. U neemt de lengte van de plug en telt daar 1 cm bij op. De dikte van de boor is ook erg belangrijk. Hiervoor neemt u een boor met dezefde diameter als de plug. In dit geval 6 mm. Draai vervolgens het oog van de windhaak in de plug en deze is bevestigd.  

Windhaak 100 mm bestellen 

Voorkom klapperende deuren en bestel uw zwarte windhaken nu bij Wovar. Profiteer van een flinke korting bij afname van een minimaal aantal stuks. Bouw- klusbedrijven en hoveniers profiteren van extra voordelen, waaronder korting, met een zakelijk account.

Op zoek naar een ander formaat windhaak? Bekijk dan ons volledige assortiment windhaken. Hier vindt u ook onze RVS windhaken.