CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Aluminium hoekprofielenAluminium profielenDak en Gevel

Filters

Aluminium hoekprofielen

6 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Aluminium hoekprofielen

Bij Wovar leveren we aluminium profielen voor het afwerken van hoeken van een gevel of randen van een vlonder. Kies uit diverse stalen L-vormige metalen profielen in de kleuren antraciet en zwart. Onze aluminium profielen genieten een slijtvaste poedercoating voor extra bescherming tegen corrosie en slijtage. Daarnaast zorgt de coating voor een mooie metalen glans. Al met al staan de aluminium profielen van Wovar garant voor een nette afwerking van uw project!

Naast deze hoekprofielen levert Wovar ook andere oplossingen voor uw randafwerking. Zoals diverse daktrimmen in verschillende maten/kleuren en kraaltrimmen voor een luxere uitstraling.

Klanten met een zakelijk account genieten daarnaast van extra voordelen zoals kortingen en een bestelgeschiedenis.  

De aluminium hoekprofielen in ons assortiment monteert u razendsnel! Daarnaast zijn onze profielen voorzien van een slijtvaste poedercoating voor een extra laag bescherming tegen corrosie en slijtage. Al met al zorgen de aluminium hoekprofielen van Wovar voor een verstevigde, verfraaide en beschermde afwerking van uw project!

Aluminium hoekprofielen

Wovar heeft aluminium L-profielen in verschillende kleuren, lengtes en diktes. Aluminium L-profielen zijn ideaal om de buitenhoek van een muur een mooi jasje te geven, of bijvoorbeeld een composiet of houten terras af te werken.

Bent u op zoek naar andere aluminium profielen? Bekijk dan het gehele assortiment aan aluminium profielen van Wovar.