CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Radiatorfolie

4 Aantal producten

Radiatorfolie

Het materiaal van dit hoogwaardige folie zorgt ervoor dat warmte niet verloren gaat en uw woning langer op temperatuur blijft. Plaats achter een radiator met de radiatorfolie magneten waardoor de warmte eenvoudig de ruimte in reflecteert. Bespaar aanzienlijk veel kosten door aanschaf van het folie en verminder uw energieverbruik. 

Wovar levert vrijwel altijd de volgende dag in heel NL en BE! 

Ontdek de vele voordelen van het radiatorfolie, zowel bij dalende als stijgende temperaturen wilt u de juiste warmte in uw woning behouden. De reflecterende en thermische laag zorgt ervoor dat warmte beter circuleert, hierdoor zal minder warmte via het gevel naar buiten lekken. 

Hoe bevestig je radiatorfolie

De bevestiging van het folie gebeurt tussen de muur en de radiator. Plaats de magneten speciaal voor radiatorfolie in het PE-schuim. Laat het folie voorzichtig zakken achter de radiator, de magneten zullen door middel van zijn sterke verbinding blijven kleven. Maak u geen zorgen over het verplaatsen van de folie, door de goede schuifkracht van de magneten verwijdert u het folie eenvoudig. 

Het folie is eenvoudig door 1 persoon te bevestigen, kamers warmen sneller op en blijven langer op temperatuur. Eenmaal na het plaatsen blijft de afgegeven warmte binnen en zorgt het voor een verminderd energieverbruik.

Radiator folie kopen

Bespaar op uw energierekening met het radiatorfolie van Wovar, bestel direct de magneten erbij zodat u gelijk kunt starten met het bevestigen. Bekijk de gehele categorie isolatiemateriaal om de tochtstrips of de compribanden in huis te halen. Nog geen zakelijke klant van ons? Maak een zakelijk account aan als u een eigen klus- of bouwbedrijf heeft, zo profiteert u van een vaste korting.