CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Afdekzeil

Bij Wovar kunt u waterdichte afdekzeilen, bouwfolie en antiworteldoeken goedkoop via het internet bestellen. Wovar heeft een ruim assortiment waterdichte dekzeilen, gevelfolies en worteldoek in verschillende kleuren en afmetingen. Worteldoek levert Wovar op maat gesneden per meter, wel zo handig. Een afdekzeil of dekzeil kunt u gebruiken om de tuinmeubelen af te dekken. Of om er voor te zorgen dat u tijdens een feestje droog blijft. Voor onder de tent tijdens het kamperen. Of als waterslide tijdens de zomer! Een afdekzeil is multifunctioneel, en bij Wovar voor een scherpe prijs te kopen! 

Afdekzeil afmetingen

Ons plastic afdekzeil 4x6 en 8x10 meter zijn razend populair. Ons sterke dekzeil is verkrijgbaar in de kleuren wit en groen. Al onze afdekzeilen zijn voorzien van handige aluminium ogen. Deze zitten om de 100 cm vast aan het dekzeil. U kunt bij Wovar kiezen tussen dekzeilen met een gewicht van ongeveer 110 gram per M2 en 150 gram per M2. Onze afdekzeilen zijn zowel sterk als waterdicht!

Wovar levert dekzeil in maten van 2x3 meter tot en met 10x12 meter. Worteldoek levert Wovar ook in diverse breedtes. Bestel uw dekzeil voor levering binnen 24 uur in heel Nederland en Vlaanderen. 

Afdekzeil waterdicht

Als het weer de komende tijd tegenzit en er regen verwacht wordt is het een goed idee om waardevolle spullen af te dekken met een afdekzeil. Of als het ineens begint te plenzen is het handig om een dekzeil in de schuur te hebben, zodat u meteen in actie kunt komen om uw spullen te beschermen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook andere redenen om een dekzeil in huis of bedrijf te halen. Zo gebruiken bijvoorbeeld veel van onze klussende klanten de dekzeilen om bouwmaterialen te beschermen die in de open buitenlucht staan om ze te beschermen van de elementen.

Ook zijn onze waterdichte plastic dekzeilen geschikt voor het waterdicht afdekken van spullen op uw aanhanger. Met drie of vier shorbanden zijn onze dekzeilen gemakkelijk vast te maken aan uw aanhanger. Voor binnenklussen, zoals bijvoorbeeld het verven van een muur, kunt u onze waterdichte afdekzeilen ook gebruiken. Met meerdere dekkleeden op voorraad bent u overal op voorbereid! 

Is afdekzeil alleen geschikt voor bescherming tegen de regen?

Niet alleen voor regen maar ook handig voor gebruik als dekzeil op vakantie! Gebruik de dekzeilen van Wovar als grondzeil bij uw caravan of tent. Veel mensen gebruik ook dekzeilen om hun opblaasbare zwembad tegen scherpe voorwerpen door onze dekkleden eronder als grondzeil te gebruiken. Daarnaast kunt u een afdekzeil ook gemakkelijk inzetten als schaduwdoek. Gebruik bijvoorbeeld de dekzeilen als zonnescherm! 

Afdekzeil wit en groen

De afdekkleden van Wovar zijn standaard in 2 kleuren leverbaar. Wovar levert afdekzeil groen en afdekzeil wit. Om de 100 cm zijn de afdekzeilen voorzien van stevige ringen. De ringen hebben een opening van 11 mm. Daarmee kunt u de dekzeilen eenvoudig vast zetten met behulp van wat touw en haringen. U kunt de dekzeilen ook vastmaken met zware stenen, zodat deze niet wegwaait bij harde windstoten.

Afdekkleden met HDPE-draad, PP verstevigingsdraad en LDPE-coating

De afdekkleden zijn geweven uit HDPE-draad en voorzien van een LDPE-coating. HDPE draad staat voor Hoge Dichtheid Polyetheen. Door de combinatie met een LDPE-coating (lage dichtheid polyetheen) zijn de afdekzeilen waterdicht. De dekzeilen zijn ook versterkt met PP verstevigingsdraad. Polypropyleen (PP) is bijna onbreekbaar plastic. Doordat het oliehoudend is kan PP prima hergebruikt worden, dit is weer goed voor het milieu!

Afdekzeil bestellen

Bestel afdekzeil voor buiten of dekkleden voor binnen bij Wovar. Klusbedrijven, bouwbedrijven en hoveniers profiteren van extra voordeel zoals korting met een zakelijk account. Bij een bestelling van 10 dekzeilen per maat of meer wordt een automatische staffelkorting toegepast! Naast afdekzeil en worteldoek levert Wovar ook bouwfolie.

Gronddoek kopen (zwart anti-worteldoek)

Leg onder uw worteldoek een laag aangetrild en vlak liggend wit of geel zand van minimaal 5 cm. Leg uw worteldoek hier op. Leg op de hoeken tijdelijk een stoeptegel zodat het doek niet wegwaait. Leg vervolgens uw split, grind of boomschors op het worteldoek. Ook kunt u ons UV-werende worteldoek gebruiken onder uw houten vlonder, zo krijgt onkruid geen kans. Ontdek nu het gemak van zwart doek op maat per meter kopen via onze webshop. Uw gazon afwerken met een borderrand? Bekijk dan ons aanbod borderranden