• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Dikte
Lengte
Kleur
Voorraad
Prijs
tot

Inslagmoeren

Op zoek naar inslagmoeren? Met de inslagmoeren van Wovar is het mogelijk bouten of draadeinden te bevestigen in hout. Een inslagmoer beschikt over weerhaken, deze klemmen zich stevig vast in hout wanneer deze worden ingeslagen of aangetrokken. Aan de bovenkant van de inslagmoer bevindt zich een flens, deze zorgt ervoor dat de inslagmoer niet door het hout heen getrokken kan worden en bij het aantrekken stevig tegen het hout blijft zitten. Na bevestiging is het mogelijk een bout of draadeind in het hout te draaien. Wovar levert inslagmoeren altijd de volgende dag in heel Nederland en België. 

Op zoek naar een andere soort moer? Bekijk dan ons volledige assortiment moeren en ringen

3 producten
Sorteren op voorraad
1-3 van de 3 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Een inslagmoer heeft verschillende verschillende voordelen. Dankzij de weerhaken zal een inslagmoer niet meedraaien tijdens bevestiging van bijvoorbeeld een slotbout of draadeind. Daarnaast zorgen inslagmoeren voor een strakke afwerking, omdat ze volledig in het hout worden getrokken. 

Inslagmoer plaatsen

Bij het bevestigen van een inslagmoer boort u allereerst een gat in het hout. De grootte van dit gat hangt af van de dikte van de inslagmoer en is vaak net iets breder dan de diameter van de inslagmoer. Zie hiervoor de specifieke informatie bij de betreffende inslagmoer. Na het voorboren drukt u de inslagmoer in het voorgeboorde gat en slaat u deze aan met een hamer zodat deze stevig in het hout zit. Nu is het mogelijk een bout of draadeind te plaatsen in het hout. 

Wovart levert inslagmoeren M6, inslagmoeren M8 en inslagmoeren M10 in verzinkt staal. 

De maat inslagmoer bepaalt ook welke maat bout of draadeind u nodig heeft. Gebruikt u bijvoorbeeld een M8 inslagmoer? Maak dan ook gebruik van een M8 slotbout of M8 draadeind.