CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Anti Klimstrips

4 Aantal producten

Anti Klimstrips

Wilt u ongenodigde gasten in uw tuin tegengaan? Maak dan gebruik van de anti klimstrips van Wovar. Onze anti-klimstrips zijn er in verschillende soorten en maten. Zo vindt u bij onze klimstrips van verzinkt staal voor montage bovenop een schutting of muur en antiklimstrips voor montage aan de zijkant van uw schutting of muur. De klimstrips beschikken over scherpe punten waardoor het klimmen over de schutting niet mogelijk is. Daarnaast vindt u bij ons ook duivenpinnen in verzinkt staal en RVS. Hiermee weert u duiven en andere vogels van uw schutting of muur. Ook bieden wij anti-klimbeugels aan voor montage om uw regenpijp. 

Voor bevestiging bestelt u eenvoudig bijpassende spaanplaatschroeven en pluggen mee. 

Bestel uw antiklimstrip direct uit voorraad bij Wovar. Nu besteld is vrijwel altijd de volgende dag in huis. Wij bezorgen ijzeren punten om dieven af te schrikken bovendien overal in Nederland en België. 

Bij ons vindt u verschillende soorten anti klim beveiliging. Kies voor een van de soorten antiklimstrips wanneer u wilt voorkomen dat ongewenste gasten over uw schutting klimmen. Of wilt u dan indringers of dieven niet op het dak kunnen klimmen? Kies dan voor de regenpijp antiklimbeugel, deze plaatst u eenvoudig om uw regenpijp en maakt het indringers moeilijk om via de regenpijp omhoog te komen. 

Anti klim strip bevestigen

Alle klimstrips van Wovar beschikken over verschillende montagegaten, zodat deze gemakkelijk zijn te bevestigen. Bevestiging van een antiklimstrip kan zowel op hout als op beton. Als u de klimstrip bevestigt op hout, plaatst u direct een schroef in het hout en draait deze vast. Bevestigt u deze in hardhout? Vergeet dan niet om eerst even voor te boren. 

Voor bevestiging in steen of beton maakt u gebruik van onze nylon pluggen 6 x 30 mm bijvoorbeeld. Boor hiervoor een gat van 6 mm dik met onze hamerboor 6 x 110 mm. Nadat u het gat heeft geboord, plaatst u de plug in het steen of beton en schroeft u eenvoudig de klimstrip vast met onze 4 mm dikke spaanplaatschroeven verzinkt.

Zien hoe u de anti klimstrips van Wovar kunt bevestigen? Bekijk de onderstaande video:

Duivenpinnen verzinkt en rvs

Voor het voorkomen van overlast van duiven en andere vogels maakt u gebruik van onze duivenpinnen. De duivenpinnen zijn beschikbaar in verzinkt staal en RVS. Ook deze zijn gemakkelijk te monteren door de handige bevestigingsgaten en plaatst u net als de klimstrips eenvoudig in zowel hout als steen. 

Klimstrip anti klim beveiliging bestellen

Bestel uw anti klim strip of duivenpinnen voor een scherpe prijs bij Wovar. Profiteer daarnaast van een staffelkorting bij afname van grotere aantallen. Heeft u een hoveniers- of klusbedrijf? Meldt u zich dan aan voor een zakelijk account. Hiermee maakt u gebruik van extra voordelen waaronder een vaste korting. 

Op zoek naar ander bevestigingsmateriaal voor uw schutting? Neem dan eens een kijkje bij onze hoekverbindingen.