Bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Trespa schroeven

Het monteren van Trespa® platen kan op twee manieren. Namelijk lijmen en schroeven. De meest stevige keuze om trespa platen te monteren is met deze kleurkopschroeven van Wovar. Kleurkopschroeven worden ook wel schroeven voor Trespa® platen genoemd. Trespa® platen kunnen veel wind vangen. Als u lijm gebruikt zonder genoeg contact oppervlakte kan de trespa® plaat losraken. Wovar levert schroeven voor trespa® platen in het wit en zwart. De rvs kleurkop schroeven worden geleverd in lengtes varierent van 25 tot 60 mm. Door de brede bolkop beschikken de kleurkopschroeven over een hoog klembereik. Dit zorgt voor een ijzersterke constructie. Morgen al klussen? Bestel voor 22:00 uur deze gekleurde schroeven voor levering de volgende dag. Bezorging tevens op zaterdag.

Naast schroeven voor Trespa® platen leveren wij ook hoogwaardige potdekselschroeven voor uw gevelbekleding.

Wovar levert zogenaamde schroeven voor trespa® platen in het zwart (ral 9005) en in het wit (ral 9010). De schroeven voor trespa® platen hebben een standaard dikte van 4.8 mm. Kleurkopschroeven worden ook wel gevelschroeven en kleurkop schroeven genoemd. Door het roest vast staal oxideren de schroeven niet. Hierdoor beschikken de schroeven voor trespa® platen over een jaren lange levensduur. De rvs schroeven voor trespa® platen beschikken over een torx 20 aandrijving. Deze zorgt voor extra grip en een optimale kracht overbrenging. Bij iedere doos schroeven voor trespa® platen krijgt u een gratis bijpassende torx bit.

Schroeven voor Trespa® platen voorboren

Bij het monteren van trespa® platen wordt altijd 1 schroefgat aangehouden als centraal punt. Deze bevindt zich bij een oneven aantal schroeflijnen in het midden van de plaat. Bij een even aantal schroeflijnen kiest u voor een centraal punt in het midden van de langste zijde. De RVS schroef die u kiest als centraal punt zorgt voor een perfect positionering van uw trespa platen. Boor deze schroef daarom voor met een hardhoutboor 5 mm. De overige schroefgaten boort u voor met een 8 mm dikke hardhoutboor. Dit geeft de plaat kans om uit te zetten.

Trespa® platen monteren

De trespa® platen moeten eenvoudig kunnen werken onder de brede kop. Draai de schroeven daarom niet te strak. Handvast vastdraaien is voldoende. Zorg ervoor dat de schroeven zoveelmogelijk in de midden van de onderliggende constructie balken geschroeft worden. De onderconstructie voor het monteren van trespa® platen dienen van duurzaam hout te zijn gemaakt. Doordat de kleurkopschroeven gemaakt zijn van rvs staal kunnen looizuren die in hardhout zitten de schroeven niet aantasten. Als u gebruik maakt van een hardhouten onderconstructie raden wij aan in hierin voor te boren met een hardhout boortje 3.0 mm dik.

De minimale afstand van de schroefgaten en plaatrand is 2 cm. De maximale plaatrand afstand van de montagegaten voor 6 mm dikke trespa® platen is 6 cm, bij 8 mm dikke trespa® platen 8 cm en bij 10 mm trespa® platen 10 cm.

Kleurkopschroeven online bestellen

Bestel kleurkopschroeven schroeven voor trespa® platen gemakkelijk en snel online bij A-merk Wovar voor de scherpste prijs! Profiteer van onze staffelkorting en bestel minimaal 5 dozen van 100 stuks. Groen- en bouwbedrijven, denk aan klusbedrijven, bouwbedrijven tot hoveniers, krijgen bij Wovar extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Zijn deze kleurkopschroeven niet helemaal wat u zoekt? Bekijk al onze dakschroeven. Hier vindt u onder andere golfplaatschroeven, dakpanplaatschroeven en zelfs epdm folie.