CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Retourneren van uw bestelling

Toch niet tevreden over de door u bestelde producten of heeft u deze niet meer nodig? Dat kan! (m.u.v. producten op maat). Stuur deze dan aan ons retour. Hoe dat in zijn werk gaat, ziet u hieronder.

Retourtermijn en verwerking

Bij Wovar heeft iedere klant recht op een retourtermijn van 30 dagen. Het herroepingstermijn gaat in na ontvangst van het pakket. Het maakt hierbij niet uit of het om een gedeeltelijke retournering of volledige retournering van uw bestelling gaat. Is een product verkeerd of defect geleverd? Dan verzoeken wij u gelijk contact met ons op te nemen, zodat we het gelijk op kunnen lossen. Wij maken de door u gemaakte kosten (aanschafkosten) binnen 14 dagen na herroeping naar u over. Stuurt u alle producten uit uw bestelling retour, dan krijgt u ook de originele verzendkosten vergoed.

Producten op maat

Producten die u via Wovar op maat laat maken worden volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Dit geldt bijvoorbeeld voor bouwfolie, kettingen, touw, anti-worteldoek per meter en alle verf die op kleur wordt gemengd. 

Retourvoorwaarden

U kunt producten aan ons retourneren wanneer:

  • Het artikel ongebruikt is;
  • Het artikel geen gebruikssporen bevat;
  • Het artikel bekeken/uitgeprobeerd is op dezelfde manier als u dit in een winkel zou doen;
  • Het artikel geen product op maat betreft.

Manier van retourneren

Om uw bestelling te retourneren maakt u gebruik van ons retourformulier. Klik hier om deze te downloaden. Volg de stappen uit het formulier en stuur uw pakket eenvoudig retour. 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Tel: 050 - 211.34.34
E-mail: info@wovar.nl

Let op: de directe kosten voor het terugsturen van een pakket komen voor uw eigen rekening. Retourrecht geldt niet voor producten die op maat zijn gemaakt.