CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Stelschroeven

11 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Stelschroeven

Wovar levert stelschroeven van verzinkt staal in 4 verschillende maten. Iedere stelschroef heeft een dikte van 6mm. De lengtes die daarbij horen variëren van 60mm tot 145 mm. De stelschroeven beschikken over een torx 30 aandrijving. Dit zorgt ervoor dat u de schroeven eenvoudig monteert. Het verzinkte staal maakt de stelschroeven van Wovar ijzersterk. Stelschroeven van Wovar worden ook wel afstandschroeven genoed. Verzinkt staal kan na beschadiging oxideren. Het beschadigen van de afstandschroef gebeurd vaak tijdens het monteren van de schroef. Gebruik daarom altijd voor het monteren van deze stelschroeven onze hoogwaardige torx 30 bits. Voor extra comfort tijdens het monteren raden wij aan onze magnetische bithouder met 2 gratis torx 30 bits mee te bestellen. 

Wovar levert stelschroeven in verschillende maten. Variërend van 6x60 mm tot en met 6x145 mm. De stelschroeven van Wovar zijn ontzettend sterk. Het diepe schroefdraad zorgt ervoor dat de stelschroeven zorgen voor een nauwkeurige afstelling van houten constructies. na het stellen zorgen voor een stevige verankering. 

De verzinkte stelschroeven beschikken over een platte kop. Deze verzinkt mooi in het hout. De extra diepe torx indruk hebben een perfecte passing op Wovar torx 30 bits.

Video: Stelschroeven gebruiken

Bestellen

Bestel Wovar stelschroeven voor de laagste prijs. Profiteer van onze staffelkorting en bestel minimaal 4 dozen. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account