Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Stelschroeven

Wovar levert stelschroeven van verzinkt staal in 4 verschillende maten. Elke stelschroef heeft een dikte van 6 mm. De lengtes die daarbij horen variëren van 60 mm tot 145 mm. De stelschroeven hebben een Torx 30-aandrijving. Die zorgt ervoor dat u de schroeven gemakkelijk monteert. Het verzinkte staal maakt de stelschroeven van Wovar ijzersterk. Verzinkt staal kan na beschadiging oxideren. Het beschadigen van de stelschroef gebeurt vaak tijdens het monteren. Gebruik daarom altijd voor onze hoogwaardige Torx 30-bits. Voor extra comfort tijdens de montage raden wij aan om onze magnetische bithouder met 2 gratis Torx 30-bits mee te bestellen.

Wovar levert stelschroeven in verschillende maten, variërend van 6 x 60 mm tot en met 6 x 145 mm. De stelschroeven van Wovar zijn enorm sterk. De diepe schroefdraad zorgt ervoor dat u met de stelschroeven houten constructies perfect kunt afstellen en stevig verankeren. De verzinkte stelschroeven hebben een platte kop. Die verzinkt mooi in het hout. De extra diepe Torx-indruk past perfect op Wovar Torx 30-bits.

Bestellen

Bestel Wovar-stelschroeven voor de laagste prijs. Profiteer van onze stapelkorting en bestel minimum 4 dozen. Bedrijven krijgen een persoonlijke kortingscode bij Wovar. Nog geen persoonlijke kortingscode voor uw bedrijf? Meld u hier aan!