CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
TuinafscheidingTuinGa terug naar home

Populaire producten

Tuinafscheiding

Wilt u een tuinafscheiding van heide, bamboe, wilg of bijvoorbeeld riet? Met de vele verschillende tuinafscheidingen van Wovar is er voor elke tuin wel een passende mat te vinden. Naastdat de matten eenvoudig te monteren zijn en voor een prachtige afscheiding zorgen, beschermen ze uw tuin ook tegen wind en zon. De soorten matten verschillen in dikte en dus ook in afschermgraad. De materialen zijn stevig samengebonden met ijzerdraad. Montage kan zeer eenvoudig met ijzerdraadjes of tyraps.

Tuinafscheidingen ideeën

De ruime collectie aan tuinafscheidingen van Wovar biedt voor elke soort tuin wel een passende afscheiding. Op de productpagina´s vindt u verschillende foto´s van de afscheidingen. Zo kunt u precies zien hoe de mat of het scherm er in het echt uit komt te zien. Voor een unieke en tropsiche sfeer kunt u bijvoorbeeld kiezen voor 1 van onze bamboematten. Helemaal uniek zijn onze bamboeschermen, waarbij hele stokken bamboe zijn gebruikt. Zoekt u een iets donkere tuinafscheiding? Kies dan voor een heidemat of wilgenmat. De heidemat is fijner materiaal en de wilgentakken zijn iets groffer. De heidemat en de wilgenmat zorgen beide voor een moderne en luxe uitstraling, het is maar net welke bij u in de smaak valt. Ook de rietmatten van Wovar zijn erg populair, zo worden deze naast achtertuinen ook wel ter afscheiding in voortuinen gebruikt. De rietmatten zijn zeer betaalbaar en zorgen voor een lichte en verzorgde uitstraling. 

Tuinafscheidingen laag

U kunt bij Wovar terecht voor afscheidingen van 2 meter hoog, maar ook voor afscheidingen van 1,5 meter en zelfs 1 meter hoog. U kunt deze lage tuinafscheidingen dus ook gemakkelijk als omheining gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan omheining rond een zwembad, bloemenperk of zitplaats. Wanneer u uitzicht wilt behouden buiten uw tuin, bieden lage afscheidingen ook een zeer goede oplossing. Let dus goed op de maat die u bestelt. Alle matten kunnen op dezelfde manier worden bevestigd, namelijk met ijzerdraad of tyraps. Vergeet niet om deze direct mee te bestellen! 

Natuurlijke tuinafscheidingen monteren

Montage van de heidematten, rietmatten, bamboematten en wilgenmatten is zeer eenvoudig. De matten dienen namelijk tegen een bestaand raster, railing of hekwerk gemonteerd te worden. U zet de mat hieraan vast met behulp van ijzerdraadjes of tyraps. Wanneer u kiest voor ijzerdraadjes dan raden wij aan om gebruik te maken van een draaddraaier. De ijzerdraadjes zijn namelijk voorzien van een dubbele lus. U haakt deze aan met een draaddraaier en u zet deze eenvoudig vast met 1 trek- duwbeweging. De uiteinden van het ijzerdraad zullen met elkaar verdraaien en zo de mat stevig vastzetten. De ijzerdraden en de draadraaier vindt u in dezelfde categorieën als de matten. In plaats van ijzer kunt u ook tyraps gebruiken, deze zijn bij ons in het wit en in het zwart verkrijgbaar. 

Let op: Het is belangrijk om de mat net boven de grond te monteren. Wanneer de mat in contact staat met de grond, kan er namelijk vocht vanuit de grond in de mat trekken en zo de mat beschadigen.

Bamboeschermen

De bamboeschermen van volledige stokken bamboe worden op een aparte manier gemonteerd. Dit doet u namelijk met U-profielen. Deze vindt u op de productpagina tussen de bijbehorende producten. De U-profielen passen precies op de schermen. U zet de profielen vast tussen 2 palen en u plaatst de bamboe in de U-vorm van de profielen. Een voorbeeld afbeelding van montage vindt u op de pagina´s van de bamboeschermen. Daarbij leest u daar ook de precieze wijze van montage. Bamboeschermen zorgen voor een luxe en tropsiche sfeer in uw tuin. Bekijk daarom snel ons assortiment bamboematten en bestel uw gewenste formaat!

Balkon omheinen

Naast producten voor het afscheiden van een tuin, biedt Wovar ook oplossingen voor balkons. Een balkonscherm heeft verschillende voordelen die uw buitenervaring verbeteren. Ten eerste zorgt een balkonscherm voor privacy, zodat u ongestoord kunt genieten van uw buitenruimte zonder dat voorbijgangers u kunnen zien. Dit geeft een gevoel van comfort en ontspanning.

Daarnaast beschermt een balkonscherm u tegen de wind. Op winderige dagen kan het scherm helpen om een aangenamere en rustigere buitenomgeving te creëren. Ook biedt het schaduw op zonnige dagen, waardoor u beschermd blijft tegen direct zonlicht en het buiten zitten comfortabeler wordt.

Tuinafscheiding kopen

Koop uw tuinafscheiding nu voordelig bij Wovar! Vergeet niet om direct de benodigde montagematerialen mee te bestellen. Zo kunt u snel aan de slag met montage en genieten van een prachtige tuinafscheiding. Hebt u een eigen bouw- klusbedrijf of bent u hovenier? Maak dan een zakelijk account aan en profiteer naast onze scherpe prijzen van een vaste zakelijke korting en nog vele andere voordelen!