• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Dikte
Lengte
Kleur
Voorraad
Prijs
tot

Zwevende planken

Zwevende planken, ook wel zwevende wandplanken, zijn enorm populair. Deze zwevende planken aan de muur zijn een absolute woontrend op het moment. Dit komt doordat de zwevende planken breed inzetbaar zijn. Daarnaast ziet een zwevende plank er erg strak uit, zonder een zichtbaar ophangmechanisme. Zwevende planken aan de muur zijn geschikt voor de meeste plekken. Ook kunt u een zwevende wandplank gemakkelijk zelf monteren. Na montage van een zwevende wandplank, kunt u deze inzetten als bijvoorbeeld TV-meubel, fotoplank, boekenplank en nog veel meer. 

5 producten
Sorteren op voorraad
1-5 van de 5 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Zwevende plank bevestigen

Voor de bevestiging van onze zwevende planken, krijgt u een speciale bevestigingsbeugel meegeleverd. Wilt u liever zelf een zwevende plank maken? Dan kunt u natuurlijk ook altijd gebruik maken van onze blinde plankdragers. Bij onze kant- en klare zwevende planken zitten er alvast gaten in de plank geboord. Hierin kunt u de bevestigingsbeugel aanbrengen. Deze bevestigingsbeugel schroeft u op een plek naar wens aan de muur. Hiervoor bestelt u nylon pluggen (of hollewand pluggen) mee, samen met spaanplaatschroeven. Zo krijgt u een stevige bevestiging van de beugel aan uw muur. Vervolgens hoeft u alleen nog maar de zwevende plank op de beugel te schuiven. Afhankelijk van uw variant zwevende plank, kunt u deze nog extra aandraaien, zodat deze geen kant meer op kan. 

Zwevende wandplank wit

Een van de meest populaire en universeel toepasbare varianten van de zwevende wandplank, is de zwevende wandplank wit. Dit komt doordat de kleur wit van de zwevende wandplank wit erg neutraal is. Dit zorgt ervoor dat de zwevende wandplank te combineren is met alle andere kleuren binnen uw interieur. 

Zwevende wandplank zwart

Naast de witte zwevende wandplank, is de zwevende wandplank zwart het meest populair. Ook de kleur van de zwevende wandplank zwart is te combineren met enorm veel verschillende andere kleuren. De zwarte zwevende wandplank geeft een meer luxe en mysterieuze uitstraling aan uw interieur. 

Zwevende plank kopen

Bestel uw hoogwaardige zwevende plank vandaag nog! Bij Wovar geniet u van lage prijzen op topkwaliteit zwevende wandplanken. Gaat u een grote klus met zwevende planken aan de muur starten? Dan zijn onze staffelkortingen ook handig om op te letten. Zo geniet u van extra lage stuksprijzen, bij afname van een vaste partij zwevende planken. Heeft u een bedrijf in de bouw- of klusbranche? Dan wijzen wij u graag op ons zakelijk account. Door het aanvragen van dit account, komt u in aanmerking voor diverse aanvullende voordelen. Denk hierbij ook aan een vaste zakelijke korting.