CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
KeukenbeslagDeur- en Raambeslag

Populaire producten

Veelgestelde vragen

Keukenbeslag

Bent u op zoek naar keukenbeslag? Dan bent u bij Wovar aan het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment aan keukenbeslag, waaronder: keukenscharnieren, scharnierboortjes, handgrepen voor keukenlades en kastknoppen voor keukenkastjes, magneetsluitingen voor keukendeurtjes en ventilatieroosters voor uw keuken. Kortom, bij Wovar treft u alles aan om uw keuken op te knappen of de montage ervan te kunnen uitvoeren. Zo zijn onze kunststof stelpoten een perfecte stevige keuze voor onder vrijwel iedere keuken. Met deze poten stelt u de keuken tot op de millimeter nauwkeurig!

Stelpoten monteren en verstellen

Monteer de bevestigingsplaten in de hoeken van uw keukenkast. Wanneer het gaat om een langwerpig meubel kunt u de bevestigingsplaten om de 40 cm plaatsen. Nadat de bevestigingsplaat is vastgeschroefd op het meubel plaatst u de verstelbare poot. Deze schuift u heel eenvoudig in het zojuist bevestigde bevestigingsplaatje.

Door aan de poot te draaien verstelt u het meubel in hoogte. Gebruik een waterpas om te controleren of het meubel waterpas staat. Wij raden aan om het verstelgereedschap mee te bestellen om heel gemakkelijk en tijdbesparend uw meubels waterpas te stellen. Ook zorgt dit verstelgereedshap ervoor dat u heel gemakkelijk meubelpoten die in een lastige hoek verkeren eenvoudig in hoogte te verstellen zijn.

Ventilatieroosters

Zoekt u een ventilatierooster voor aan de muur of in uw deur? Wovar levert ventilatieroosters in vele soorten en maten. Of het nu gaat om deuren, muren, gevels of kruipruimtes, ons diverse aanbod biedt voor elke plek een passend rooster. Naast de verschillende toepassingen waar u onze ventilatieroosters voor kunt gebruiken, leveren wij ook roosters in vele vormen. Hierdoor bent u bij ons aan het juiste adres voor vierkante en ronde ventilatieroosters. Zelfs bolle RVS ventilatieroosters kunt u bij ons bestellen en profiteren van onze snelle levertijden.

De verschillende roosters zijn gemaakt diverse materialen, zo vindt u een ventilatierooster van RVS, plintrooster van gehard staal, eenvoudige afzuigventiel van plastic en nog veel meer. Daarnaast beschikt ons assortiment ook over roosters in verschillende kleuren. Zo heeft u een ruime keuze uit zwart, wit, blauw verzinkt, glimmend, dof en zelfs bruin. 

Handgrepen keuken

Handgrepen voor keuken en kastknoppen zijn noodzakelijk in vrijwel elke keuken. Hiermee creëert u een handgreep op uw deurtjes waardoor openen en sluiten van de deurtjes mogelijk is. Onze handgrepen zijn uitsluitend van topkwaliteit en zijn in diverse lengtematen verkrijgbaar, voor het vervangen van uw bestaande handgrepen is de boorafstand van de montagegaten van belang. Deze treft u in onze webshop altijd overzichtelijk aan. Zo vindt u extra gemakkelijk de juiste kastknop voor keukenlades óf handgreep voor kastdeuren voor uw situatie! 

Soorten keukenkast scharnieren

Potscharnieren - Dit type keukenkast scharnieren zijn de meestvoorkomende soort. De naam potscharnieren hebben deze scharnieren te danken aan het kommetje dat in de kastdeur ingeboord moet worden. De standaard maten van een potscharnier zijn 26 en 35 mm. Echter wordt 26 mm tegenwoordig amper meer gebruikt. Deze scharnieren hebben een openingshoek van 110º. Tot slot maken wij onderscheid tussen 3 verschillende soorten potscharnieren, namelijk: opdek, half opdek en inliggend. Welke soort u nodig hebt leest u hieronder.

Potscharnieren met 165º openingshoek - De potscharnieren met 165º openingshoek zorgen ervoor dat uw kastdeuren een stuk verder open kunnen dan met de standaard potscharnieren. Soms hebt u namelijk net iets meer ruimte nodig bij het openen van uw kastdeuren. Denk bijvoorbeeld aan hoekkasten of lastig te bereiken kastjes. 

Easy-on keukenkast scharnieren - De easy-on keukenscharnieren zijn eenvoudig opschroefbare scharnieren. U hoeft voor deze scharnieren, in tegenstelling tot de potscharnieren, dus geen gaten te boren in uw kastdeuren. Deze scharnieren hebben een openingshoek van 90º.

Welk potscharnier heb ik nodig?

Bij Wovar maken wij onderscheid tussen drie verschillende soorten potscharnieren: opdek, half opdek en inliggend. Dit heeft te maken met de wijze waarop uw kastdeur in of op uw kast dichtvalt. Zie ook de afbeelding hieronder.

undefined

Keukenbeslag bestellen

Bestel uw keukenbeslag bij Wovar voor de laagste prijs. Wovar levert keukenbeslag razendsnel in heel de Benelux. Hoveniers en bouw- en klusbedrijven krijgen extra veel met een zakelijk account. Meld u zich dus snel aan en profiteer van onder andere een vaste zakelijke korting en een vast contactpersoon. En bent u op zoek naar ander soort beslag? Naast keukenbeslag levert Wovar onder andere ook raambeslag, meubelbeslag en deurbeslag.