CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Populaire producten

EPDM

Bent u van plan om EPDM-dakbedekking te plaatsen? Dan bent u bij Wovar aan het juiste adres! Met de EPDM-folie van Wovar voorziet u uw platte dak van een water- en winddichte afdichting. Ons EPDM-assortiment bestaat uit kant-en-klare EPDM-pakketten, EPDM lijm en EPDM-voegband

Kant-en-klare EPDM-pakketten

Met onze handige kant-en-klare sets EPDM-folie bent u in één keer voorzien van alles wat u nodig heeft voor het plaatsen van een waterdicht EPDM-dak. Deze pakketten bestaan uit hoogwaardiger EPDM-folie compleet met lijm, roller, kit, een EPDM dakdoorvoer en montage instructies. Hierdoor kunt u eenvoudig direct aan de slag zodra u uw mooie EPDM pakket binnen heeft. Een opmerking hierbij, deze sets zijn namelijk alleen geschikt voor daken met een houten dakconstructie. Dit komt omdat de meegeleverde lijm alleen hecht op hout.

Lijm voor EPDM

Maak bij het plaatsen van EPDM-folie gebruik van onze EPDM lijm. Deze is bestand tegen Uv-straling, alle weersomstandigheden en is waterdicht. Zorg bij het gebruik van deze lijm altijd voor een droog en schoon oppervlakte voor een goede en strakke hechting. Daarnaast is deze lijm blijvend elastisch. Hierdoor zal de lijm bij lichte bewegingen niet loslaten.  

EPDM-voegband

EPDM is niet alleen te gebruiken voor uw dak, maar ook voor bijvoorbeeld uw gevelbekleding. Zo kunt u met de zelfklevende EPDM tape van Wovar de houten achterconstructie van uw gevelbekleding goed beschermen tegen de verschillende weersinvloeden. Door de waterdichtheid en lange levensduur is uw regelwerk beschermd tegen regen en vocht, waardoor deze minder snel zal gaan rotten.

EPDM bestellen

Bestel uw EPDM-dakbedekking bij Wovar en zorg voor een water- en winddicht afdichting van uw dak! Maak daarnaast gebruik van onze staffelkortingen voor extra voordeel.

Dakdekkers, bouwbedrijven en vergelijkbare ondernemingen in de bouw- en klussector kunnen van extra voordeel genieten met een zakelijk account. Word vandaag nog een zakelijke klant en ontvang onder andere direct een vaste korting en een handige bestelgeschiedenis.