CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Dopmoeren

Bent u opzoek naar dopmoeren? Zoek niet verder. Wovar levert namelijk een breed assortiment dopmoeren rvs, verzinkt en in het zwart. Dopmoeren zorgen voor een mooie afwerking van een uitstekende bouten. Dopmoeren zwart zijn verkrijgbaar in de maten M6 en M8. De maten voor dopmoeren RVS variëren van M4 tot en met M20. Dit geldt ook voor de dopmoeren verzinkt. Dopmoeren zwart zijn per 10 stuks te bestellen. De RVS en verzinkte dopmoeren M4 tot en met M12 worden aan geboden per volle verpakking. M14, M16 en M20 dopmoeren worden net als de zwarte dopmoeren per 10 stuks aangeboden. RVS dopmoeren M20 kunt u per stuk bestellen.

Bestel uw dopmoeren M6 , M8, M12 M16 en zelfs M20 bij Wovar, uw leverancier voor dopmoeren zwart, rvs en verzinkt. Zakelijke klanten in de bouw-, klus- of tuinbranche krijgen extra voordeel zoals korting met een zakelijk account.

Bij Wovar heeft u keuze uit dopmoeren verzinkt, rvs en zelfs in het zwart. De dopmoeren van Wovar hebben als onderste deel een zeskant aandrijving. Met het zeskant gedeelte draait u de dopmoer aan.

Dopmoeren Zwart

Zwarte dopmoeren, razend populair in combinatie met onze slotbouten zwart. Bedenk bijvoorbeeld hoe netjes de afwerking eruit komt te zien, wanneer u zwarte hengen monteert met zwarte slotbouten en u geen uitstekend schroefdraad in het zicht wilt hebben zijn dopmoeren zwart de oplossing! Zwarte dopmoeren zijn verkrijgbaar in M6 en M8 per 10 stuks. Dopmoeren met een zwarte coating zijn gemaakt van verzinkt staal, vervolgens is een zwarte Deltacoll coating toegepast. Deze coating zorgt niet alleen voor een prachtige zwarte glans, maar beschermd de dopmoeren ook nog eens extra tegen roest. 

Dopmoeren Verzinkt

Verzinkt dopmoeren worden veel gebruikt bij het fraai afwerken van verzinkte slotbouten. Monteert u bijvoorbeeld onze verzinkte hengen met slotbouten? Dan helpen deze dopmoeren bij een nette afwerking. Verzinkt staal is ijzersterk. Het enige nadeel is dat deze na beschadigingen aan de zinklaag kunnen oxideren. Als u er zeker van wilt zijn dat dit niet gebeurd besteld u RVS dopmoeren. Deze roesten namelijk niet.  

Dopmoeren RVS

U zoekt dopmoeren die niet oxideren? De RVS dopmoeren van Wovar roesten niet. Deze dopmoer is gemaakt van rvs a2 staal en worden veel gebruikt bij rvs slotbouten. De M4 tot en met M14 dopmoeren rvs bestelt u per volle verpakking. De M16 en m20 dopmoeren rvs worden per 10 stuks aangeboden.

Bestel dopmoeren bij Wovar voor de laagste prijs. Zijn dopmoeren niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ons gehele assortiment moeren en ringen.